facebook

Мільйони на рекламі: як зірки заробляють в інтернеті

Сьогодні соціальні мережі – це не просто розваги та стрічка новин, це хороший майданчик для того, щоб заробити гроші. І якщо професійним блогерам потрібно постаратися, аби «набити» підписників, то у знаменитостей із цим проблем не виникає.

Ольга Бузова заробляє на одній публікації мінімум 7 500 доларів. Рекламодавцями зірка не перебирає. Постить все – від косметики до чіпсів. І це не дивно, бо у неї в підписниках – 14 мільйонів осіб.

Девід Бекхем

Девід Бекхем з великого спорту перейшов у велику рекламу. Колишній футболіст рекламує годинники, парфуми та одяг. І бренди готові платити йому за один пост понад 300 000 доларів.

Джастін Бібер

Джастін Бібер теж не уникає можливості заробити на рекламі. Його аудиторія – понад 102 мільйони осіб. Рекламна публікація цього виконавця обходиться фірмам у 630 000 доларів.

Селена Гомес

Селена Гомес може похвалитися тим, що заробляє на рекламі цілий статок. В Instagram за нею стежать понад 144 мільйони чоловік. Рекламний пост від неї вважається одним із найдорожчих –  майже 800 000 доларів.

Кайлі Дженнер

Але всі рекорди б’є 21-річна американська модель та учасниця шоу «Сімейство Кардаш’ян» Кайлі Дженнер.  За рекламу на своєму акаунті вона просить 1 мільйон доларів. Саме це робить її першою в рейтингу по сумі заробітку в інтернеті серед зірок.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Зарубіжні зірки, що не закінчили школу, але стали успішними

Нагадаємо, Діма Коляденко, Ірина Білик, Оля Полякова розповіли самі містичні історії в своєму житті.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Вже не хоче другу дитину: 30-річна дружина Віктора Павліка зробила неочікувану заяву про поповнення

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова завжди мріяла мати мінімум двох дітей. Та, зіткнувшись зі складним материнством, Катя вже не впевнена, що хоче стати мамою вдруге.

Ці 5 порід собак не хочуть заводити навіть ветеринари: до чого слід бути
готовим, якщо ви все ж наважилися

Багато людей не уявляють життя без домашніх улюбленців. Хтось віддає перевагу котам, а хтось – собакам. Проте існують породи, які навіть ветеринари радять не заводити вдома.

5 найкращих рецептів заготовок із капусти на зиму: навіть чоловік, який не “переварює” овочі – оцінив

Капусту можна заготовляти на зиму в декілька способів. Ось лише деякі з них – квашена, маринована, в розсолі, вітамінізована тощо. Це завжди дешево, смачно, а головне – дуже корисно.