facebook

Помирає Дмитро Пєвцов. Його госпіталізували у важкому стані з пневмонією та ускладненнями, може бути коронавірус

За останніми даними, актор Дмитро Пєвцов знаходиться у важкому стані.

Його в терміновому порядку на кареті швидкої допомоги направили в Московську міську клініку. Про це повідомляє телеграм-канал Baza. За попередньою інформацією, у нього серйозна інфекція дихальних шляхів і пневмонія. Лікарі кажуть – коронавірус дає такі ж симптоми, проте без розгорнутого ПРЦ-тесту говорити щось буде недоречно.

Офіційних коментарів про стан актора поки не надходило

Дмитро Пєвцов

Відзначимо, днями актор Пєвцов заявив, що захворів. Однак вже через пару днів повідомив, що почуває себе значно краще. Зараз його стан помітно погіршився. Лікарі підозрюють, що доведеться лікувати складними антибіотиками і ставити капсули. Тест на коронавірус вже зробили, проте результати доведеться чекати кілька днів.

Популярне

Схожі статті

Тепер зрозуміло, чому Тіна Кароль не вийшла вдруге заміж: співачка чесно розповіла про своє особисте життя

11 років поспіль Тіна Кароль позиціонує себе холостячкою і тримає в повному секреті своє особисте життя. Чи дійсно співачка весь цей час самотня, чи це лише частина сценічного образу?

Леся Нікітюк повернулась до батьків і показала хмельницькі багатства, від яких забилась ванна: “Сваряться”

Українська телеведуча Леся Нікітюк поїхала в гості до батьків та показала, чим славиться Хмельниччина. Телезірка зібрала 5 відер лісових грибів.

“Досі не маю рішення про усиновлення”: дружина-адвокатка Тімура Мірошниченка розповіла, що її бісить в суді

Вже 4 місяці прийомна донька Ангеліна живе у сім'ї Тімура та Інни Мірошниченко. Та зіркові батьки досі не отримали рішення про усиновлення від київського суду.

Могли б стати багатодітними мамами: Кухар, Сумська, Боржемська розповіли про найболючіші втрати

Іноді трапляється зовсім не так, як розраховуєш. Плануєш стати мамою, але на той момент нічого не виходить. У подібних обставинах свого часу опинилися балерина, акторка та фітнес-тренерка.

Тарас Цимбалюк влаштував “Танці з зірками” просто на кухні: з коханою Світланою у дитинстві були бальниками

Тарас Цимбалюк довго шукав собі дівчину до пари. Навіть устиг двічі невдало одружитися. Та тепер усі пазли зійшлися. З обраницею вони навіть обоє у дитинстві займалися бальними танцями.

“Хто я такий, щоб не одобрювати?”: Арсен Мірзоян зізнався, чи часто бачиться з зятем своєї дружини Антоніни

Арсен Мірзоян одружився з Тонею Матвієнко, коли та виховувала доньку Уляну. Нині дівчині вже 25 років, і вона знайшла собі другу половинку. Чи поладив музикант із зятем?