facebook

Стан Дмитра Пєвцова погіршився: коронавірус не відступає і викликає численні ускладнення

Нещодавно шанувальників актора Дмитра Пєвцова сколихнула новина - їх кумир екстрено госпіталізований у важкому стані.

Попередньо у нього проблеми з легенями, однак на тлі пневмонії з’явилися і супутні захворювання – ускладнення. Лікарі підозрюють у Пєвцова коронавірус, однак говорити про такий серйозний діагноз без результатів ПРЦ-тесту поки рано.

Дмитро Пєвцов

Сім’я і наближені до неї люди відзначають, що, швидше за все, Пєвцов підчепив недугу відпочинку. Нещодавно Дмитро з дружиною і сином відпочивав в Криму. Відразу після повернення з відпустки у нього відчувалася слабкість, довелося звернутися в лікарню. Перший час стан був стабільним, але через кілька днів була потрібна госпіталізація.

Дмитро Пєвцов

«Попередньо … Як це називається? .. Пневмонія. Експрес-тест на коронавірус поки негативний. Чекаємо-с лікарів. Все добре. Настрій бадьорий. Працювати не хочеться до сих пір! Ну, очевидно, це в зв’язку з самопочуттям », – говорив сам Пєвцов на відео 29 серпня. Зараз актор знаходиться на ізоляції, не виходить на зв’язок через Інтернет. Шанувальники підозрюють, що це через різко незадовільного самопочуття.

Популярне

Схожі статті

Тарас Цимбалюк влаштував “Танці з зірками” просто на кухні: з коханою Світланою у дитинстві були бальниками

Тарас Цимбалюк довго шукав собі дівчину до пари. Навіть устиг двічі невдало одружитися. Та тепер усі пазли зійшлися. З обраницею вони навіть обоє у дитинстві займалися бальними танцями.

“Хто я такий, щоб не одобрювати?”: Арсен Мірзоян зізнався, чи часто бачиться з зятем своєї дружини Антоніни

Арсен Мірзоян одружився з Тонею Матвієнко, коли та виховувала доньку Уляну. Нині дівчині вже 25 років, і вона знайшла собі другу половинку. Чи поладив музикант із зятем?

Проводять ночі не самотою: Катя Кузнецова, Андрій Джеджула, Алан Бадоєв показали, з ким ділять свою подушку

Любов до тварин у деяких людей настільки безмежна, що вони ладні поступатися власною подушкою, аби тільки годованцю було зручно. Саме такими виявилися Катя Кузнецова, Андрій Джеджула, Алан Бадоєв.

Руслана Лижичко прилинула до Льоні, а Камалія – до Сені: з якої нагоди обіймаються з чужими чоловіками

Знаменитості зазвичай настільки емоційні, що поводяться набагато розкутіше, аніж решта людей. От і Руслана Лижичко та Камалія можуть запросто обійматися з чоловіками. З якої нагоди?

“Свіжим вітром дмухає”: Марічка Падалко, Лідія Таран і Наталія Мосейчук зробили нові зачіски – імідж 1+1

Склад ведучих на 1+1 доволі стабільний. Глядачі настільки звикли до цих облич, що, здається, начебто вони зовсім не змінюються. Насправді це не так. Падалко, Таран, Мосейчук зробили інші зачіски.

Одна в бабусиній кофті, інша – як з червоної доріжки: Маша Єфросиніна та Оля Полякова показали свої образи

Знамениті "дівчата" Оля Полякова та Маша Єфросиніна вийшли разом у кіно та продемонстрували цікаві образи. Одна виглядає, наче копала картоплю, інша – як з червоної доріжки.