facebook

Топ фотожаб про Аллу Пугачову і Максима Галкіна: на це неможливо поглянути без сліз

Примадонна і чоловік, який істотно молодший за неї, нерідко ставали предметом не тільки обговорень, але і глузувань.

У цій статті ми зібрали найактуальніші і смішні жартівливі картинки про зірок вищого ешелону.

Меми про Пугачову і Галкіна

Ця картинка вважається найбільш популярною. Зробили її журналісти, коли Примадонна і її молодий чоловік з’явилися на дільницю для голосування. І, звичайно, жарт присвячена колосальної різниці у віці між зоряною парою.

Мем про Примадонну

Ця фотожаба пов’язана з тим, що Алла Борисівна колись проїхала по вокзальному пероні на автомобілі. Шанувальники цього не зрозуміли, а ось колеги по цеху, наприклад, Лев Лещенко, розповіли що нічого такого в цьому немає, Алла просто дуже поспішала.

Мем про Галкіна

Ще один мем, на якому вже зобразили Галкіна. Як і більшість інших жартів, ця спрямована на величезну різницю у віці між парою.

Самі знаменитості на подібні фотожаби ніяк не реагують. Вони напевно самі іноді сміються над ними, а сам Галкін в авторському Ютуб-шоу Музикаліті навіть сам жартує над великою різницею у віці з дружиною.

 

Популярне

Схожі статті

Володимир Кличко в особисте життя вхід забороняє: ігнорує матір своєї доньки і рідко дзвонить брату

Справжня сила – це вміння контролювати свої емоції. Володимир Кличко – людина, яка знає, що це таке не тільки на ринзі, але й у власній душі. 

Нарешті справжні таланти: хто окрім Клавдії Петрівни й КОLA витіснить Кароль, Потапа, Полякову з шоу-бізнесу

Час — невпинний, як річка, що змиває старе й приносить нове. Зараз ми є свідками того, як на сцену виходять нові імена, які змушують триматися в тонусі досвідчених виконавців. 

“Раніше для тіла, зараз для голови”: як Марічці Падалко вдається виглядати молодшою за Вітвіцьку та Таран

Марічка Падалко завжди славилася своєю спортивною формою. Однак сьогодні, у свої зрілі роки, вона знаходить у спорті не лише джерело фізичної сили, а й справжній притулок для душі.

Куди зникла та чим займається 75-річна колишня Перша Леді Людмила Янукович: шахтарську столицю й не відвідує

Доля дружини президента-втікача не радісна. Слово "колишня" давно стало її постійним супутником і на сцені політичної драми, де розгортаються події української історії, для неї не знайшлося місця. 

Тонкі, повітряні, із золотистою скоринкою готую найсмачніші у світі млинці з яблуками: все просто як 2х2=4

Серед безлічі рецептів млинців є ті, що називаються "класикою жанру" — перевірені багатьма господинями та часом. Саме такий рецепт пропонуємо вам сьогодні.

“Без пари”: дружина Влада Ями Ліліана поділилася головним та натякнула, що їй доведеться бути самій

Ліліана, дружина хореографа Влада Ями, поділилася особистими думками щодо свого життя. Останні події привернули увагу не через професійні досягнення її чоловіка, а через численні вечірки.