facebook

Пельмені на все обличчя рознесло. Пугачова знову перестаралася з ботоксом

Алла Борисівна Пугачова з роками не молодіє, але все одно намагається тримати себе в формі.

Тому нерідко звертається за допомогою до пластичних хірургів, і не відкидає “чудодійні уколи “. Шанувальники помітили, що в останній раз вона трохи переборщила з ботоксом, і губи Примадонни рознесло на півобличчя.

Найбільше коментарів зібрав новий знімок на фан-сторінці

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCFH2XRKFUFD%2F&is_from_rle

Зараз Алла Борисівна все рідше з’являється на публіці, але не ховається від фанатів. Так, вона активно дає коментарі програмами на загальнонаціональних телеканалах, миготить на Ютубі. Наприклад, минулого тижня у її чоловіка Галкіна вийшов новий випуск шоу “Музикаліті “. Там вона буквально засміявся репера Моргенштерна за те, що він нібито виконує не пісні, а “чисті частівки “.

Також зараз в мережі активно обговорюють розлучення Максима Галкіна і Алли Пугачової. Злі язики подейкують, що вони нібито не змогли побороти скандали на тлі величезної різниці у віці, а ще Галкін підсів на зради з дівчатами молодший. Примадонна не стала це терпіти і виставила його за двері без грошей. Але жителі села Багна, в якій проживає сімейство, кажуть, що знають цю зоряну пару виключно з хорошого боку.

Популярне

Схожі статті

Тоня Матвієнко просуває у шоу-бізнес своїх дочок: одній обрала музику, а в іншій виявила кулінарний хист

Допомагати своїм дітям — це природне прагнення кожного з батьків. І якщо для звичайних людей це може бути оплата курсів або підготовка до вступу, то для зірок шоу-бізнесу, це щось більше.

Зробімо зефір з гарбуза! Здивовані? А що вже буде, як спробуєте: смакота та й годі, проте цукру — мінімум

Жовтень. Гарбузи достигають на городі. А чи пробували ви коли-небудь зробити зефір із гарбуза? Якщо ні, то дарма. Обов'язково виправте цю ситуацію!

Володимир Кличко в особисте життя вхід забороняє: ігнорує матір своєї доньки і рідко дзвонить брату

Справжня сила – це вміння контролювати свої емоції. Володимир Кличко – людина, яка знає, що це таке не тільки на ринзі, але й у власній душі. 

Нарешті справжні таланти: хто окрім Клавдії Петрівни й КОLA витіснить Кароль, Потапа, Полякову з шоу-бізнесу

Час — невпинний, як річка, що змиває старе й приносить нове. Зараз ми є свідками того, як на сцену виходять нові імена, які змушують триматися в тонусі досвідчених виконавців. 

“Раніше для тіла, зараз для голови”: як Марічці Падалко вдається виглядати молодшою за Вітвіцьку та Таран

Марічка Падалко завжди славилася своєю спортивною формою. Однак сьогодні, у свої зрілі роки, вона знаходить у спорті не лише джерело фізичної сили, а й справжній притулок для душі.

Куди зникла та чим займається 75-річна колишня Перша Леді Людмила Янукович: шахтарську столицю й не відвідує

Доля дружини президента-втікача не радісна. Слово "колишня" давно стало її постійним супутником і на сцені політичної драми, де розгортаються події української історії, для неї не знайшлося місця.