facebook

Лідія Федосєєва-Шукшина пригрозила накласти на себе руки, якщо Барі Алібасов не поверне їй квартиру

Відома російська актриса Лідія Федосєєва-Шукшина пригрозила Барі Алібасову накласти на себе руки, якщо його помічник не поверне їй переписану на нього квартиру. Через 4 місяці розлуки подружжя побачилося в студії «Пусть говорят».

У серпні продюсер групи «На-На» подав на розлучення зі своєю шостою дружиною через суперечку щодо квартири у Новій Москві. Її Лідія Миколаївна піднесла Барі Карімовичу в якості подарунка, а той, у свою чергу, переписав її на свого особистого помічника Сергія Моцаря.

Барі Алібасов і його помічник Сергій Моцар

Тепер виявляється, що вони обидва не хочуть розлучатися, хоча вже 29 вересня шлюб буде розірвано. Коли зірка побачила чоловіка, то розплакалася і сказала, що сумувала. За словами шоумена і артистки, у них ще є час подумати і все залагодити.

Проте питання подарованої нерухомості залишається відкритим. Справа в тому, що переоформлення на Моцаря пройшло без відома Федосєєвої-Шукшиної. Причому та продовжувала оплачувати комунальні витрати, не знаючи про те, що відбувається.

Алібасов і Федосєєва-Шукшина

Її адвокат стверджує, що договір дарування вона підписала після хвороби, перебуваючи під впливом лікарських препаратів. Зараз же на квартиру накладено арешт, а угоду оскаржують в суді. Чергове слухання у цій справі відбудеться наступного тижня.

На питання про те, що актриса збирається робити, якщо Моцар не віддасть житлоплощу, вона різко заявила про самогубство: «Я повішуся!».

Лідія Федосєєва-Шукшина

На даний момент героїня статті живе разом з дочкою Ольгою, яка про неї і піклується. А недавно їх пограбували і винесли з дому дві з половиною тисячі євро. Крадіжкою вже займаються правоохоронні органи.

Популярне

Схожі статті

Тепер запальна брюнетка – повна протилежність мамі: донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала новий образ

Донька знаменитої телеведучої Ольги Фреймут показала новий образ, який кардинально відрізняє її від зіркової мами. Тепер зовнішність дівчини виглядає ще більш екзотично та екстравагантно.

Влад Яма вперше показав своїх батьків: вони із Запоріжжя, а він втік з України в США і живе тепер в Маямі

Український хореограф та суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма, який давно переїхав у Сполучені Штати Америки, показав фото родини у повному складі – з батьками, які родом із міста Запоріжжя.

Що стало з Романом Сасанчиним – подвійним переможцем “Голосу країни”, який відмовився від публічного життя

Роман Сасанчин став єдиним учасником вокального проєкту "Голос країни", який здобув перемогу двічі. Та навіть це не допомогло артисту пробитися в український шоу-бізнес

Полтавська за місяць до пологів засвітилася в інстанції, де оформлюють розлучення: “Остапчуків вже забагато”

Молода дружина Остапчука зараз знаходиться на 8-му місяці вагітності. Нещодавно дівчина показалася в РАЦСі і зізналася, що прийняла серйозне рішення щодо свого шлюбу.

“Знайшов фото, яке ще не бачила Надя”: Антон Птушкін скомпрометував Мішу Кацуріна перед Дорофєєвою

Ресторатор Міша Кацурін та тревел-блогер Антон Птушкін давно відомі своєю дружбою. А яка чоловіча дружба може бути без жартів одне над одним? Ось і скомпрометував Антон друга перед Надею Дорофєєвою.

Альбіна Джанабаєва показала, як в молодості виглядали співачки з “ВІА Гра”: Віра Брежнєва, Мейхер і вона

За 20 років існування цей легендарний гурт змінив свій склад 16 разів. Та "золотим складом" вважають саме Альбіну Джанабаєву, Віру Брежнєву та Надію Мейхер.