facebook

Взимку в курені: Ірина Федишин розповіла, як заробляла на життя з раннього віку

Відома українська співачка Ірина Федишин опублікувала фото 20-річної давності і розповіла, як їй доводилося заробляти з раннього дитинства.

Популярна українська співачка Ірина Федишин зараз успішна і відома артистка, яка має цілу армію фанатів її творчості. Співачка не отримала б все цього, якби не відточувала свою музичну майстерність з раннього дитинства. Своїм співом дівчина заробляла ще з підліткового віку. Про це Ірина сама розповіла опублікував архівні фотографії в своєму Інстаграм-блозі. На знімку 12-річна Федишин разом зі своїм батьком співають на весіллі в саморобному курені. Зараз артистка для своїх виступів вибирає яскраві і дорогі вбрання, а тоді, 12-річна дівчинка співала в теплій дублянці і шапці. Ірина розповіла, що підробляла з батьком на весіллях, поки її мати працювала за кордоном.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCFziZ11D_5H%2F&is_from_rle

Федишин зазначила, що на знімку зображений її перший музичний інструмент Yamaha, який купив тато. Саме на ньому співачка написала чимало своїх хітів. Також Ірина зізналася, що саме батько був її першим учителем, який навчив її сольфеджіо, гармонії, і написання пісень.

Шанувальники артистки засипали її компліментами в коментарях, подякувавши за щирість і сміливість показати такі особисті фотографії.

Популярне

Схожі статті

Оля Полякова перетворилася на Кінг-Конга й переступила багатоповерхівку: таке можливе для жінки з досвідом

Оля Полякова продовжує дивувати прихильників довжиною своїх чарівних ніжок і не тільки. На цей раз взяла приклад із Кінг-Конга, з легкістю переступаючи багатоповерховий Палац Спорту.

“Хоча б губи не більші за обличчя”: зʼявилося фото першої учасниці “Холостяка-13” з Олександром Тереном

З дня на день розпочинається премʼєра довгоочікуваного 13 сезону проєкту "Холостяк", який з нетерпінням чекає вся країна. Головний герой цього сезону не простий, саме, як і учасниці.

Син Таїсії Повалій “не оцінив” конфіскацію її майна в Україні: авто, 7 ділянок, будинок, квартиру і пісні

Таїсія Повалій не лише покинула Україну, але й дуже негарно висловлюється про власну батьківщину. За це колишню нардепку позбавили деякого майна та прав на виконання чудових пісень.

“Така подруга, що дзеркало лякається”: Маша Єфросиніна вперше чесно показала себе та Полякову за кадром

Маша Єфросиніна та Оля Полякова відомі своєю дружбою. Нещодавно знаменитості показали, як вони виглядають поза камерою, у повсякденному житті. Проте одна з подруг, схоже, навіть спить з укладкою.

Віктор Ющенко вперше за довгий час показав свою першу леді: як виглядає дружина екс-президента України

Всі думали, що Катерина Ющенко покинула чоловіка Віктора Андрійовича та гайнула в Америку. Насправді перша леді 3-го президента частенько буває в Україні та інших місцинах.

“Єдиний”: Софія Ротару показала, як виглядає могила чоловіка Анатолія Євдокименка, з яким прожила 30 років

Відома та шанована співачка Софія Ротару на роковини свого чоловіка Анатолія Євдокименка відвідала місце, де він спочиває вічним сном. Цим артистка поділилася зі своїми підписниками.