facebook

Напівголий Костюшкін похвалився шпагатом на пляжі: Волочковій до такого ще далеко

Всі звикли до того, що скандальна балерина Анастасія Волочкова може в будь-якому місці сісти на шпагат і викласти фото зі своєю професійною розтяжкою.

Але екс-соліст групи “Чай вдвоем ” вирішив перетягнути частину цієї слави на себе, і прямо на пляжі продемонстрував свої приголомшливі вміння ставати в цікаві пози і розтягуватися. Відео він виклав на своїй сторінці в Інстаграм.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCGCb_oXjh_s%2F&is_from_rle

В описі до відео він так і уточнив – приймає флешмоб по шпагату від Настусі Волочкової.

“Ойойой, бережіть дзвіночки. А взагалі оч круто, красавчик “, “Волочкова нервово курить “, “Боже мій! Невже такі чоловіки ще існують?! “, “Неїї, це ще не той шпагат) Волочкової треба скоріше запатентувати шпагат як частина особистого бренду) “, – пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Стас Костюшкін раніше входив до групи “Чай вдвоем “. Другим солістом там був Денис Клявер. Однак в 2012 році хлопці вирішили – тепер виступатимуть сольно. З чуток, причиною розпаду стала дружина Стаса, яка весь час користувалася його, що той – молодець і лідер, а Денис – другий номер.

Популярне

Схожі статті

Трішки не розрахували з розмірами: жіночні об’єми Гросу, Холоденко, Дімопулос випали з одягу – є фото

Зірки роблять усе можливе, щоб говорили не лише про їхню творчість, але й зовнішність. І часто це їм дуже добре вдається. Ми зібрали докупи непристойні декольте, які практично нічого не приховують.

Двоє синів від двох чоловіків: Ассія Ахат покинула одного чоловіка заради іншого – не зраджує лише скрипці

59-річна Ассія Ахат нині насолоджується розкішним життям в Америці, а у вільні хвилини грає на скрипці досхочу. Та були в житті знаменитості зовсім інші часи, коли доводилося поневірятися.

Оля Полякова перетворилася на Кінг-Конга й переступила багатоповерхівку: таке можливе для жінки з досвідом

Оля Полякова продовжує дивувати прихильників довжиною своїх чарівних ніжок і не тільки. На цей раз взяла приклад із Кінг-Конга, з легкістю переступаючи багатоповерховий Палац Спорту.

“Хоча б губи не більші за обличчя”: зʼявилося фото першої учасниці “Холостяка-13” з Олександром Тереном

З дня на день розпочинається премʼєра довгоочікуваного 13 сезону проєкту "Холостяк", який з нетерпінням чекає вся країна. Головний герой цього сезону не простий, саме, як і учасниці.

Син Таїсії Повалій “не оцінив” конфіскацію її майна в Україні: авто, 7 ділянок, будинок, квартиру і пісні

Таїсія Повалій не лише покинула Україну, але й дуже негарно висловлюється про власну батьківщину. За це колишню нардепку позбавили деякого майна та прав на виконання чудових пісень.

“Така подруга, що дзеркало лякається”: Маша Єфросиніна вперше чесно показала себе та Полякову за кадром

Маша Єфросиніна та Оля Полякова відомі своєю дружбою. Нещодавно знаменитості показали, як вони виглядають поза камерою, у повсякденному житті. Проте одна з подруг, схоже, навіть спить з укладкою.