facebook

Наташа Корольова дивом потрапила на похорон улюбленої бабусі і пронизала промовою біля її труни

Служба безпеки України на п'ять років заборонила в'їзд Наташі Корольовій на батьківщину, де жила її улюблена бабуся.

У 2017 році Наташа Корольова пережила сильне потрясіння. З життя пішла її бабуся 94-річна Софія Бистрик. Наташа завжди підтримувала теплі відносини з бабусею і її смерть стала для Королевою сильним ударом. Найбільше артистка хвилювалася, що не зможе попрощатися з рідною людиною і провести в останню путь улюблену бабусю Соню.

Наташа Корольова з бабусею Сонею: архівні фото

Корольова розповіла, що після звістки про смерть родички вона відразу ж опублікувала в своєму Інстаграме пост, в якому повідомила про свою втрати і про те, що не має можливості поїхати на похорони через заборону в’їзду в Україну. Буквально через 10 хвилин їй подзвонив її концертний директор і запитав, чи готова вона прямо зараз летіти на батьківщину. Співачка досі не знає, як йому вдалося вирішити проблему з приїздом в Україну, але вже на другий день вона була в Києві, де і поховали її бабусю.

Наташа Корольова потрапила на похорон бабусі не дивлячись на заборону на в’їзд в Україну

Корольова згадує, що в день похорону її бабусі зібралося дуже багато людей, в тому числі і преса. Наташа розповіла, що тоді подумки виголосила промову біля труни рідну людину: «Бабцю, подивися! Ти проста жінка, а тебе ховають, як королеву Англії. Навіть у такій неможливою ситуації я тут. Я знаю, ти хотіла, щоб я тебе поховала ».

Популярне

Схожі статті

Донька Анастасії Заворотнюк розповіла про свій стан після смерті матері: “Відновитися повністю неможливо”

28-річна донька Анастасії Заворотнюк зізналася, що без матері їй непросто жити. Втім, дівчина намагається бути щасливою, адже цього хотіла її мама.

Продюсер Михайло Ясинський розповів, де і за який гонорар виступала Світлана Лобода: так дорого не було

Український продюсер Михайло Ясинський вперше розповів історію, повʼязану з відомою співачкою Світланою Лободою. Виявляється, були часи, коли артистка давала виступи за дуже скромні гонорари.

Тепер зрозуміло, чому вони наважились на усиновлення: Тімур Мірошниченко вперше розповів про втрату дитини

Тімур Мірошниченко, який має двох власних дітей та двох усиновлених, вперше розповів, що міг би бути батьком для п'ятьох. Його дружині Інні лікарі говорили, що вона більше не зможе завагітніти.

“Вибач, що не змогли”: після 10 років шлюбу Андрій Бєдняков оголосив про розлучення з Анастасією Короткою

Після 16 років стосунків найвідоміша пара українського шоу-бізнесу Андрій Бєдняков та Анастасія Коротка оголосили про своє розлучення. Подробиці події у статті.

“Класно, що змінили образ!”: 34-річна Надя Дорофєєва вийшла на люди в окулярах та нерозчесана

Після розпаду гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва весь час намагається вразити своїх шанувальників нестандартними кроками. Ось і цього разу викликала купу захопливих відгуків.

“А як гарно співали!”: Женя Власова, Оля Горбачова, Надія Мейхер пішли зі сцени й опанували інші професії

Свого часу Женя Власова, Оля Горбачова, Надія Мейхер багато співали, знімали кліпи та були відомими особистостями. Нині кардинально змінили сферу діяльності. На чому тепер заробляють?