facebook

Леся Никитюк відзначає 33-річчя: історія успіху зірки українського телебачення

Сьогодні, 19 жовтня, відома українська телеведуча Леся Никитюк святкує свій 33 день народження.

Зараз Леся Никитюк – одна з найбільш популярних і затребуваних ведучих українського шоу-бізнесу. Однак мало хто знає, через що дівчині довелося пройти, щоб домогтися успіху.

В одному з інтерв’ю Леся зізналася, що колись їй доводилося подавати каву Насті Каменських і вона навіть не мріяла про те, що колись буде блищати на екранах.

Леся Никитюк – головна ведуча “Нового каналу”

Дещо з біографії Никитюк

Леся Іванівна народилася 19 жовтня 1987 році в маленьким містечку Хмельницький в родині звичайних робітників. Дівчина з дитинства була дуже харизматичною і активною. Не дивно, що вже в підлітковому віці Леся заявила батькам, що йде підкорювати шоу-бізнес. У 2009 році Никитюк Никитюк засвітилася на телеекранах в шоу «Бігуді шоу» на телеканалі ТЕТ, а через 2 роки стала учасником шоу «Розсміши коміка», де їй вдалося розсмішити суддів і отримати 10 000 гривень.

Леся Никитюк на “Розсміши коміка”

2012 став справжнім проривом для починаючої зірки. Вона стає провідною однією з найпопулярніших тревел-шоу «Орел і решка».

Леся Никитюк в шоу “Орел і решка”

Харизматичність, простота і тонкий гумор підкорили серця телеглядачів і кар’єра Лесі стрімко пішла вгору. Зараз Леся Никитюк є провідною топових телепередач на «Новому каналі»: «Хто проти блондинок», «Хто зверху», «Lе маршрутка» та інші.

Популярне

Схожі статті

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Наталії Сумської начудив: уявив себе героєм “Матриці” – вилитий Рівз

42-річний Георгій Хостікоєв вбрався у костюм Нео з "Матриці" й відразу ж відчув себе суперлюдиною. Актор відразу ж вступив у боротьбу з невидимим злом і, схоже, здобув перемогу.

Була дружина, але їй було все одно: Катерина Осадча закрутила таємний роман та завагітніла від жонатого

Історія кохання Юрія Горбунова та Катерини Осадчої не один рік було гучною темою для обговорень серед ЗМІ та прихильників. Чому пара довгий час тримала стосунки у таємниці?

40-річна TAYANNA розсекретила, скільки пропозицій руки та серця відхилила: є у неї дещо спільне з Ані Лорак

Нині співачці TAYANNA 40 років, і вона не відчуває себе фантастичною жінкою, швидше, самотньою. А були часи, коли перебувала закоханою й щасливою. От тоді й писала такі чудові пісні.

Звичайна жінка під 50: Оля Полякова показала, якою її щоранку бачить Буряковський без макіяжу і зачіски

45-річна співачка Оля Полякова змила грим і показала, якою щоранку її бачить чоловік Вадим Буряковський. Без макіяжу жінка виглядає не так свіжо та яскраво.

Хлопчик, який почав зніматися в кіно з 4 років: як живе один із кращих акторів-дітей в Україні Євген Лебедин

Це миле хлопчаче личко ми бачили у багатьох фільмах та серіалах. Євгена Лебедина ні з ким іншим не сплутаєш. Нині юнаку вже 17 років, і він намагається не згадувати про дитячу популярність.

Тиха розкіш в українському стилі чи шик під стать Роксолани: сестри Сумські не мають нічого спільного

Відомі українські актриси, рідні сестри та просто красуні, Ольга та Наталія Сумські, попри спорідненість зовсім не схожі між собою. Одна асоціюється з шиком Роксолани, інша – з тихою розкішшю.