facebook

Стас Костюшкін розкарячився так, що аж очі на лоб полізли: косить під Волочкову

Відомий співак і виходець з групи "Чай вдвоем" Станіслав Костюшкін показує красу свого тіла і розтягується на шпагат.

Він – один з небагатьох чоловіків, кому підвладні такі трюки. Неодмінно можна подумати, що він косить під відому балерину Анастасію Волочкову. Так і є, адже один зі своїх шпагатів, виконаних на піску, він так і підписав – флешмоб від Волочкової.

Зараз він розкарячився вже в тренажерному залі, і по обличчю видно, що щось придавив

Шпагат у нього вийшов відмінний, але ось вираз обличчя артиста в цей момент потрібно тільки бачити! Він набрав повітря і щосили намагається його утримати. Аж почервонів, бідолаха. Але шанувальники оцінили його фізичну форму, і відзначили, що він розтягується дійсно не гірше, ніж гнучка пані Волочкова.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCGo4Ex6jOzM%2F&is_from_rle

Скоро можна буде спостерігати виступи Стаса Костюшкіна в балеті, або нові несподівані руху в його запальних танцях на сцені.

Популярне

Схожі статті

Наче в Голлівуді: як виглядає найбагатше село України та хто в ньому живе – від цих фото захоплює подих

Хто подорожував Закарпаттям, напевно, проїжджав мимо села Нижня Апша. Воно розташоване поблизу кордону з Румунією і вважається найбагатшим населеним пунктом країни.

“Народження Венери”: Боттічеллі бачив свою героїню саме такою – Олександра Заріцька повторила образ у мушлі

Олександра Заріцька з гурту Kazka вирішила здивувати шанувальників, повторивши образ Венери, як її бачив Боттічеллі. Звісно, до народження богині й пересування за допомогою вітру не дійшло.

“Це найкращі миті мого життя”: 40-річна Слава Камінська зустрічається з молодиком – танцівником, як Дікусар

Славі Камінській довелося брати участь у "Танцях з зірками" двічі. Один із них був із Дмитром Дікусаром. Співачка й досі не може забути спільних тренувань, тож знайшла заміну українцю.

Не пройшли повз: як Нікітюк, Денисенко та Астафʼєва відреагували на розлучення Бєднякова з Настею Короткою

Нещодавно відомий телеведучий Андрій Бєдняков публічно повідомив про своє розлучення з дружиною Настею Короткою. Колеги артиста не пройшли повз і залишили свої коментарі, реакції й побажання.

Зірка студії “Квартал 95” Ірина Сопонару показала, як сестра їй робить уколи краси: зберігають молодість

Ірині Сопонару з "Єдиного Кварталу" пощастило не лише з чоловіком, але й з сестрою. Наталка робить родичці дуже ефективні й надсучасні уколи краси. Тому акторка так і сяє.

Фреймут приховує справжнє прізвище свого сина Валерія: називати ім’я заборонив батько чи це мамина примха?

Відома українська телеведуча та журналістка Ольга Фреймут, розповідаючи про свого сина від Володимира Локотка, не захотіла називати його справжнього прізвища.