facebook

Не гірше, ніж у Галкіна з Пугачовою: Ані Лорак показала свій розкішний особняк в Підмосков’ї

Ані Лорак опублікувала ряд фотографій, на яких показала елітний особняк, в якому проживає в Росії.

Ані Лорак багато років працювала на українській і російській сценах, що дозволило їй придбати кілька об’єктів нерухомості. В Україні співачка має двокімнатну квартиру в центрі Києва, пентхаус площею 300 квадратних метрів, величезний заміський котедж під Києвом.

Пентхаус Лорак в Києві

Останні роки Ані Лорак живе і працює в Росії. Схоже, повертатися на батьківщину співачка не збирається, адже вона обзавелася розкішним особняком в Підмосков’ї. Ані Лорак живе в елітному селищі “Агаларов Естейт ” поруч з Дариною Донцовою, Анастасією Волочковою і Стасом Михайловим.

Селище, в якому проживає Ані Лорак. Вид зверху

Всього в селищі 260 будинків, навколо яких розбиті сади з декоративних дерев, безліч фонтанів і штучних озер. Дозволити купити там особняк зможе собі дозволити далеко не кожна людина. Середня вартість котеджу розміром 1000 квадратний метрів – 3,5 мільйона євро (117 мільйони гривень).

Селище, в якому проживає Ані Лорак

Нещодавно Ані Лорак в своєму Інстаграмі опублікувала ряд фотографій, показавши, як виглядає її котедж. Деякі фото були зроблені всередині будинку біля сходів на другий поверх.

Ані Лорак показала фото в своєму розкішному будинку

На інших фотографіях Лорак була вже на вулиці, де можна було розглянути великі колони і панорамні вікна особняка. Навколо будинку росте багато хвойних дерев і квітів.

Фото Ані Лорак у дворі особняка Фото Ані Лорак у дворі особняка

Популярне

Схожі статті

Наче в Голлівуді: як виглядає найбагатше село України та хто в ньому живе – від цих фото захоплює подих

Хто подорожував Закарпаттям, напевно, проїжджав мимо села Нижня Апша. Воно розташоване поблизу кордону з Румунією і вважається найбагатшим населеним пунктом країни.

“Народження Венери”: Боттічеллі бачив свою героїню саме такою – Олександра Заріцька повторила образ у мушлі

Олександра Заріцька з гурту Kazka вирішила здивувати шанувальників, повторивши образ Венери, як її бачив Боттічеллі. Звісно, до народження богині й пересування за допомогою вітру не дійшло.

“Це найкращі миті мого життя”: 40-річна Слава Камінська зустрічається з молодиком – танцівником, як Дікусар

Славі Камінській довелося брати участь у "Танцях з зірками" двічі. Один із них був із Дмитром Дікусаром. Співачка й досі не може забути спільних тренувань, тож знайшла заміну українцю.

Не пройшли повз: як Нікітюк, Денисенко та Астафʼєва відреагували на розлучення Бєднякова з Настею Короткою

Нещодавно відомий телеведучий Андрій Бєдняков публічно повідомив про своє розлучення з дружиною Настею Короткою. Колеги артиста не пройшли повз і залишили свої коментарі, реакції й побажання.

Зірка студії “Квартал 95” Ірина Сопонару показала, як сестра їй робить уколи краси: зберігають молодість

Ірині Сопонару з "Єдиного Кварталу" пощастило не лише з чоловіком, але й з сестрою. Наталка робить родичці дуже ефективні й надсучасні уколи краси. Тому акторка так і сяє.

Фреймут приховує справжнє прізвище свого сина Валерія: називати ім’я заборонив батько чи це мамина примха?

Відома українська телеведуча та журналістка Ольга Фреймут, розповідаючи про свого сина від Володимира Локотка, не захотіла називати його справжнього прізвища.