ТОП-5 рекомендацій, як швидко прийти у форму після святкування Нового року і вийти бадьорим на роботу

Новорічна ніч пройшла на славу, а прийти у себе 1 січня важко? Тоді ця стаття точно для вас! 5 найдієвіших способів швидко прийти у форму після свят – далі у матеріалі.

Святкування Нового року у більшості людей супроводжується вживання великої кількості жирної їжі, келихом ігристого і не тільки. Вже на ранок 1 січня більшість людей відчувають себе пом’ятими. У такому випадку не спішіть ковтати ліки від похмілля. Існують й інші більш корисні способи швидко прийти у форму.

Пийте багато рідини

ТОП-5 рекомендацій, як швидко прийти у форму після святкування Нового року
ТОП-5 рекомендацій, як швидко прийти у форму після святкування Нового року

Солона, гостра, жирна їжа, а також алкоголь спричиняють зневоднення організму. Саме тому у святкові дні важливо пити велику кількість простої води без газу. Намагайтеся випивати не менше 2 л на добу. Чиста вода допоможе зберегти водний баланс в організмі, “вимити” токисні речовини, які будуть надходити в організм, а також зменшити похмільний синдром.

Свіже повітря

Замініть перегляд різдвяних фільмів на активні прогулянки на свіжому повітрі. Це допоможе уникнути сонливості та апатії. Крім того, в організм буде надходити достатня кількість кисню, що дозволить йому працювати без збоїв.

Тривалий сон

Тривалий сон після новорічної ночі допоможе вам швидше відновитися і гарно себе почувати. Забезпечте себе теплим, комфортним ліжком, затуліть штори і вимкніть телефон, щоб вам нічого не заважало. Відіспіться якнайдовше. Саме під час сну організм людини найбільше відпочиває і найкраще відновлюється.

Легка їжа

ТОП-5 рекомендацій, як швидко прийти у форму після святкування Нового року
ТОП-5 рекомендацій, як швидко прийти у форму після святкування Нового року

На ранок 1 січня не потрібно доїдати страви з новорічного столу, такі як бутерброди та майонезні салати. Оберіть легку і нежирну їжу: бульйон, суп, свіжий салат з овочів, вівсянка, омлет. Легка і проста їжа для засвоєння допоможе вашому шлунку оговтатися після новорічної ночі.

Контрастний душ і гаряча кава

Контрастний душ відмінно бадьорить. Після важкої ночі це те, що потрібно. Гаряча кава вас швидко пробудить і прибере сонливість.

Гарних свят і хорошого самопочуття!

Популярне

Схожі статті

Секрет дізналася від кондитерів. Для медовика використовую тільки цей варіант: рецепт медового тіста

Усі ми любимо десерти і регулярно їх готуємо. Звичайне тісто часом набридає, але ж можна приготувати особливе. Сьогодні ми підготували рецепт медового тіста, яке підійде для будь-якої випічки.

Смаколик дитинства. Рецепт привезла з села. Вечір без них не минає: пишні пиріжки з яблуками та вишнями

Пиріжки з яблуками та вишнею з дріжджового тіста - зразок простої, смачної та ароматної домашньої випічки. Краще, що може бути вранці або ввечері із чашечкою гарячого чаю, кави чи какао.

Таку вечерю і на святковий стіл можна: мʼясо в горщиках з картоплею та грибами. Аромат чули навіть сусіди

Коли закінчилися всі можливі та неможливі ідеї, що готувати, виручить старі-добрі горщики. В них можна запекти мʼясо з картоплею та грибами, що стане відмінною вечерею навіть за святковим столом.