Насипте це на ганчірку – і від жирних плям на кухні не залишиться й сліду. Перевірений часом лайфхак

Прибирання в будинку завжди займає багато сил. Особливо це стосується кухні, адже там родина проводить найбільше часу не лише споживаючи їжу, але і готуючи її.

Кожна домогосподарка шукає для себе такий засіб, який дозволить швидко прибрати кухонні поверхні без лишніх зусиль. Яких лише товарів не знайдеш у відділі побутової хімії. Але найкращий варіант все ж потрібно купувати не там.

Ідеальне рішення для швидкого прибирання на кухні

Крохмаль – чарівна паличка в прибиранні!

Насправді звичайний крохмаль має досить широкий спектр особливостей. Його використовують не лише в кулінарії, а також і в прибиранні. За допомогою цього засобу можна прекрасно позбуватись жирних плям на кухні.

Досить часто буває, що під час смаження олія стріляє та попадає на меблі, одяг і навіть стіни. Побороти такі забруднення допомагає саме кукурудзяний крохмаль. Достатньо нанести його на ганчірку та протерти місце забруднення. Ви одразу помітите результат і більше не будете користуватись іншими засобами.

Ідеальне рішення для швидкого прибирання на кухні

Для того, щоб прибрати застарілий жир зі сковорідок та каструль, достатньо буде змішати крохмаль з водою та створити пасту. Цю суміш нанести на потрібну посудину та залишити на декілька хвилин. Потім просто протерти й змити залишки – каструля буде, як нова.

Зазначимо, що кукурудзяний крохмаль  – це натуральний надтонкий абразив. Він досить швидко вбирає в себе плями та різного роду забруднення.

Ще один із плюсів використання крохмалю – його екологічність. Адже він містить натуральні компоненти, не має запаху та не вступає в хімічну реакцію з речовинами.

Ідеальне рішення для швидкого прибирання на кухні

За допомогою такою чудодійного крохмалю можна доглядати не лише за кухнею. Дзеркальні поверхні, в тому числі й вікна, можна також піддавати очищенню.

Це таки універсальний продукт, який обов’язково має бути вдома та полегшувати життя господиням.