ТОП-5 продуктів, які покращують стан волосся і впливають на їх ріст

Якщо ви шукаєте способи, які покращують стан волосся, найкраще почати з харчування. Продукти принесуть більше результату, ніж сотні баночок у вашій ванній кімнаті.

Помітили, що волосся почало випадати, втратило блиск або січеться? Не поспішайте витрачати гроші на черговий шампунь або спрей для волосся. Приділіть більше уваги вашому харчуванню і продуктам, які ви щодня споживаєте.

ТОП-5 продуктів, які покращують стан волосся

ОВОЧІ

Овочі містять вітаміни групи В, А і С, також магній і кремній. Тому, якщо ви хочете зміцнити волосся, то регулярно вживайте моркву, буряк, різну капусту й інші свіжі овочі.

ЗЕЛЕНЬ

Щоб волосся блищало і не ламалося, варто обов’язково включити в свій раціон зелень. Наприклад, петрушку, кріп, листя салату, кінзу.

ЯЙЦЯ

Яйця – найдоступніше джерело білка, який є будівельним матеріалом для усіх клітин і тканин. Відповідно, якщо білка не вистачає організму, волосся стає тонким, тьмяним, січеться і погано росте. А також яйця багаті вітамінами A, В, D, K.

КИСЛОМОЛОЧНІ ПРОДУКТИ

Сир, кефір, натуральний йогурт, ряжанка сприятливо впливають на роботу шлунково-кишкового тракту, від якого безпосередньо залежить краса вашого волосся і шкіри. Якщо систематично вживати кисломолочні продукти, незабаром ви побачите, як шкіра заблищала, а волосся стало шовковистим.

ОЛІЯ

Для здорової і красивої шевелюри найкраще підійде оливкова або лляна олія. Додавайте їх в салати або готові страви.

Звичайно, це не весь список продуктів, які покращують стан волосся. Але якщо ви регулярно будете насичувати свій організм такими корисними речовинами, результат не змусить довго чекати.