Американка записала, як її син розмовляє з собакою (Відео)

А ви вмієте розмовляти зі своїми домашніми тваринами? Цей хлопчик тільки починає говорити з батьками, але вже бурхливо щось обговорює з собакою. Мама сина не розгубилася і записала розмову.

Усі власники домашніх вихованців точно помічали, як тварини трепетно ставляться до дітей. Вони їх не кусають і не ображають. Вони з ними граються і охороняють. Як не дивно, але у дітей з котами і собаки є чарівний зв’язок.

Мама цього хлопчика зняла відео, як її домашній пес «говорить» з маленьким сином. Вони щось важливе обговорюють. Правда, батькам і глядачам нічого не зрозуміло. Головне, що малюк і собака знайшли спільну мову.

Ми можемо тільки здогадуватися. Наприклад, один користувач Інтернету написав, що це нагадує серйозні політичні дебати.

Популярне

Схожі статті

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.