Медсестра пожертвувала частину своєї печінки чужій дитині

Медсестра готова на все заради порятунку пацієнтів. Ця дівчина не побоялася, і віддала частину свого здоров'я хворій дитині.

8-річний хлопчик нічим не відрізнявся від своїх однокласників. Брейден Оутен з США був активним, як його однолітки. Він також навчався, любив грати з друзями, захоплювався спортом. Але в один день дитині стало погано.

Батьки хлопчика дуже переживали за сина, тому відвезли його в лікарню. Обстеження показало, що організм Брейді бореться з вірусом, який руйнує печінку.

Медики повідомили схвильованим батькам, що хвороба дійсно серйозна. Потрібно терміново шукати донора. Оскільки тільки це могло врятувати життя маленького школяра.

Хлопчику терміново потрібен був донор

Здоров’я хлопчика з кожним днем погіршувалося, а донора так і не вдавалося знайти. Камі Лоренц працювала в лікарні медсестрою. Дівчина бачила, як сама дитина і батьки страждають. Тому вона вирішила врятувати Брейді.

Камі захотіла стати донором. Її печінка ідеально підходила малюкові. Після пересадки хлопчикові стало набагато краще.

Батько Брейді Джеймс повідомив: «Немає слів, щоб висловити їй нашу вдячність! Вона – самовіддана людина, яка не побоялася болю, щоб врятувати життя нашій дитині!». Також чоловік сказав, що тепер медсестра Камі – член їх дружної сім’ї.

Щоб ці почуття подяки запам’яталися назавжди, сім’я вирішила зробити маленьку фотосесію для хлопчика і його рятівниці.

Залишилися шрами на животі
Медсестра врятувала життя дитині