Ольга Сумська, Олександр Пономарьов і не тільки: хто з зірок дотримується Великоднього посту для очищення душі

Витримати пост вдається далеко не всім. Але Ольгу Сумську, Олександра Пономарьова та Тіну Кароль це не лякає, вони вже декілька років обирають очищувати душу та тіло перед Великоднем.

Поститися вже давно стало модно та популярно. Але це не лише тренд, це серйозне випробування для організму, яке не кожному під силу. Навіть священнослужителі не рекомендують його проходити слабким людям та маленьким дітям. Але наші українські зірки не бояться нічого! Вони героїчно дотримуються всіх обмежень з 27 лютого та планують повернутися до звичайного життя після 15 квітня.

Три найзавзятіші прихильники поста

Однією з тих, хто вже багато років дотримується суворих обмежень, є Тіна Кароль. Майже все її меню складається з овочів на пару. Такий скудний раціон допомагає не лише пройти процес очищення організму, а й підтримувати чудову фігуру. При цьому артистка багато мандрує по світу, запалює своїми піснями публіку та радує появою фанатів.

Красуня Тіна Кароль

Це одна українська красуня Ольга Сумська також обрала для себе шлях очищення перед Великоднем. Вона багато років обмежує себе в їжі та дотримується всіх традицій. Але це не заважає їй бути активною, щасливою та завжди відкритою перед глядачами.

Українська дива Ольга Сумська

Олександр Пономарьов присвячує час як духовному, так і фізичному очищенню кожного року, а загалом вже понад 20 років його віра в традицію залишається незмінною. Він обов’язково вітає українців з церковними святами та цього року запросив на благодійний концерт-вечерю у Празі.

Щирий та сміливий Олександр Пономарьов

Та слідування традиціям церкви – це не лише обмеження у їжі. Це в першу чергу робота над духовним станом. Потрібно приділяти увагу поведінці: відмовитися від сварок, намагатися не дратуватися, виключити погані слова зі свого щоденного лексикону. Ще одне обмеження – табу на великі святкування: дня народження, весілля та інші. Та й взагалі людина повинна вести максимально скромний спосіб життя.

Щодо їжі, то вона повинна бути пісною. Хоча навіть самі священнослужителі говорять про те, що найголовніше – це наше внутрішнє очищення. А ось раціон можна зробити менш обмеженим, якщо це занадто важко для організму. Головне – вірити в те, що робиш. А основні обмеження, які стосуються поведінки, витримувати не пару тижнів, а весь рік.