Володимир Зеленський розповів, хто виховує його дітей: все, що зараз відомо про сім’ю президента України

Президент України Володимир Зеленський в новому інтерв'ю торкнувся питання своїх дітей та їх виховання. Він розповів, чи знаходить можливість приділяти час сім'ї зараз.

Володимир Зеленський в 2019 році став президентом України. Політична кар’єра значно вплинула на звичний уклад сім’ї Зеленських. Його дружина Олена стала першою леді, а діти, дочка Олександра і син Кирило, з дітей головного “кварталівця” перетворилися на дітей президента. Після 24 лютого 2022 року все значно ускладнилось. Володимир Олександрович буквально живе на роботі, майже не має можливості займатися дітьми і сумує за дружиною, з якою бачиться тепер в основному на спільних інтерв’ю або дипломатичних зустрічах.

Зараз Володимир Зеленський, його діти та дружина знаходяться під прицілом, тому з ними всюди охорона, а заклади освіти Кирила і Олександри та їх місце перебування засекречені. Однак перша леді розповідала, що діти не за кордоном, хоча багато іноземних партнерів пропонували їм сховище у себе, а в Україні.

Доктор Комаровський розповів, хто в родині Зеленських займається дітьми
Володимир Зеленський розповів, хто виховує його дітей

В новому інтерв’ю для представників фінських, шведських, данських і норвезьких ЗМІ президент розповів про особисте. Його запитали, чи вдається балансувати між тим, щоб керувати країною під час війни та одночасно з цим бути люблячим чоловіком і турботливим батьком, яким він був завжди.

Відповідаючи на це питання, Володимир Зеленський не став приховувати, що він не всемогутній і для нього це зараз просто неможливо:

Я зараз, говорять, непоганий президент, але я зараз точно не самий найкращий батько, у мене немає часу на моїх дітей і на мою сім’ю. Я жалію, що в мене немає часу на дітей і вони виховуються не мною, вони виховуються сьогодні моєю дружиною і війною. Я жалію, що мене там немає

, – сказав президент і додав, що цей час він віддає своїй роботі і не жаліє про це, тому що впевнений, що робить важливу справу.

Володимир Зеленський розповів, хто виховує його дітей
Володимир Зеленський розповів, хто виховує його дітей

Олена Зеленська це добре розуміє, тому між подружжям не виникає сварок або недомовленостей з цього приводу.

Нещодавно також доктор Комаровський згадував, як Зеленський знімався у його програмі і розповідав про батьківство. Це було до президенства Володимира Олександровича.

Нагадаємо, дочці президента Олександрі Зеленській 19 років, його сину Кирилу в цьому році виповниться 10. З Оленою Зеленською Володимир одружився в 2003 році після тривалих відносин.

Популярне

Схожі статті

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.