Володимир Зеленський розповів, хто виховує його дітей: все, що зараз відомо про сім’ю президента України

Президент України Володимир Зеленський в новому інтерв'ю торкнувся питання своїх дітей та їх виховання. Він розповів, чи знаходить можливість приділяти час сім'ї зараз.

Володимир Зеленський в 2019 році став президентом України. Політична кар’єра значно вплинула на звичний уклад сім’ї Зеленських. Його дружина Олена стала першою леді, а діти, дочка Олександра і син Кирило, з дітей головного “кварталівця” перетворилися на дітей президента. Після 24 лютого 2022 року все значно ускладнилось. Володимир Олександрович буквально живе на роботі, майже не має можливості займатися дітьми і сумує за дружиною, з якою бачиться тепер в основному на спільних інтерв’ю або дипломатичних зустрічах.

Зараз Володимир Зеленський, його діти та дружина знаходяться під прицілом, тому з ними всюди охорона, а заклади освіти Кирила і Олександри та їх місце перебування засекречені. Однак перша леді розповідала, що діти не за кордоном, хоча багато іноземних партнерів пропонували їм сховище у себе, а в Україні.

Володимир Зеленський розповів, хто виховує його дітей

В новому інтерв’ю для представників фінських, шведських, данських і норвезьких ЗМІ президент розповів про особисте. Його запитали, чи вдається балансувати між тим, щоб керувати країною під час війни та одночасно з цим бути люблячим чоловіком і турботливим батьком, яким він був завжди.

Відповідаючи на це питання, Володимир Зеленський не став приховувати, що він не всемогутній і для нього це зараз просто неможливо:

Я зараз, говорять, непоганий президент, але я зараз точно не самий найкращий батько, у мене немає часу на моїх дітей і на мою сім’ю. Я жалію, що в мене немає часу на дітей і вони виховуються не мною, вони виховуються сьогодні моєю дружиною і війною. Я жалію, що мене там немає

, – сказав президент і додав, що цей час він віддає своїй роботі і не жаліє про це, тому що впевнений, що робить важливу справу.

Володимир Зеленський розповів, хто виховує його дітей

Олена Зеленська це добре розуміє, тому між подружжям не виникає сварок або недомовленостей з цього приводу.

Нещодавно також доктор Комаровський згадував, як Зеленський знімався у його програмі і розповідав про батьківство. Це було до президенства Володимира Олександровича.

Нагадаємо, дочці президента Олександрі Зеленській 19 років, його сину Кирилу в цьому році виповниться 10. З Оленою Зеленською Володимир одружився в 2003 році після тривалих відносин.