Міністр Дмитро Кулеба вирішив похвалитися собакою: натомість засвітив у мережі кухню у власній оселі

Міністр іноземних справ Дмитро Кулеба показує не лише офіційний бік свого життя, але й розповідає про особисте. Так, похвалившись собачкою, "засвітив" у мережі власну кухню.

Наймолодший міністр іноземних справ за всю історію України не соромиться показатися за неофіційних обставин. Так, у своїй Інстаграм-сторіз розповів про дресування собачки.

Підписники ж звернули увагу найперше, що Дмитро Кулеба перебуває на власній кухні. Тож можна побачити інтер’єр приміщення. Міністр по-домашньому розташувався на табуретці у вільному светрі, штанах та шкарпетках. Перед ним песик.

Міністр іноземних справ Дмитро Кулеба засвітив у мережі інтер’єр власної кухні

А за спиною видніється різноманітне кухонне начиння – засіб для миття посуду, хліб у пакеті, чайник, посудомийна машина. Видно й трішки чашок на верхній відкритій поличці. Кухонні меблі виконані в коричневих тонах. А от робоча поверхня й стільниця – у чорно-білих.

На першому плані на світлині французький бульдог на прізвисько Марік. Пан Кулеба забрав тварину з притулку ще торік у травні. Бідолашку евакуювали зі стражденного Маріуполя цуценятком. Малюк народився 19 лютого, а за 5 днів розпочалася жахлива й жорстока війна.

Міністр іноземних справ Дмитро Кулеба засвітив у мережі інтер’єр власної кухні

Песик уже опанував команду “Дай лапу”. Тепер дійшла черга до вивчення нового слова “Коло”. До цього у пана Дмитра вже мешкали Густав і Бенджі. Усі три собаки виявилися незапланованими, але від того зазнали чимало любові з боку господаря.

Марік чудово й швидко порозумівся зі старожилами. Особливо обожнює гратися з той-пуделем. Коли в господаря видаються рідкі вихідні, собаки не відходять від нього, не даючи ступити й кроку.

Популярне

Схожі статті

Подала цю страву на стіл та здивувала всіх гостей: курячі стегенця, запечені з апельсинами. А пахне як!

Приготувати золотисті на ароматні курячі стегенця можна взявши стиглі апельсини та маринад на основі апельсинового соку. Мʼясо виходить ніжним, дуже смачним та просто тане у роті.

Без хімії! Як красиво пофарбувати яйця на Великдень натуральним барвником – “золоті” крашанки

Крашанки – обов'язковий атрибут Великодня, який готує кожна українська господиня перед святом. Як пофарбувати яйця без штучних барвників в домашніх умовах – читайте далі.

Схоже, пари перебувають на межі розлучення: частенько сваряться вдома Дорофєєва, Остапчук та Єфросиніна

Здається, що ці сімейні пари живуть у мирі та злагоді. Та, виявляється, в родинах Дорофєєвої, Остапчука та Єфросиніної час від часу не все так гладко. Невже невдовзі станеться розлучення?