Кохання та зради тричі одруженого Олександра Шовковського: голкіпер двічі йшов із сім’ї через коханок

Олександр Шовковський відомий футбольним фанам не лише голкіперськими здібностями. Особисте життя спортсмена доволі насичене та заплутане – було 3 дружини.

Власта Шовковська

Уперше Сашко Шовковський закохався у 19-річну журналістку Власту. Молодята побралися й народили первістка Владислава. Але сімейне життя тривало недовго. За 7 років, у 2001-му, пара розлучилася.

Перша дружина Олександра Шовковського Власта з сином Владом

Власта не позбулася чоловікового прізвища, ставши Шовковською-Фірсовою, додавши ще й прізвище другого чоловіка. За зізнанням жінки, вони не сварилися. Просто втямили, що кохання минуло, й навіть сплакнули наостанку, прощаючись.

Ольга Альонова

Наш герой відчайдушно закохався в Ольгу Альонову, коли ще був сім’янином. У другому шлюбі, який стався у 2005 році, у воротаря народилася донечка, яку назвали на його честь Олександрою. Мешкали колишні неподалік, тож татусь завжди міг спілкуватися з сином.

Друга дружина Олександра Шовковського Ольга Альонова

Заради молодшого на 8 років обранця танцівниця шоубалету покинула нареченого американця. А футболіст у 2015 році покинув її заради іншої. Розлучення було доволі скандальним та пов’язаним із поділом купи бізнесів, якими обросла Альонова за час заміжжя.

Марина Кутепова

Пропозицію новій пасії Шовковський зробив, ще не повністю розлучившись з Ольгою. Для чоловіка Марини зрада дружини з воротарем збірної стала справжнісіньким шоком. Та СаШо пояснив чоловіку, що закоханий, тому збирається розлучатися й сам.

Третя дружина Олександра Шовковського Марина Кутепова

Марина сповістила, що вони спочатку дружили, а вже потім це переросло у щось більше. Відтоді закохані весь час разом, хоча офіційно стосунки досі не оформили. У Кутепової є двоє дітей від першого шлюбу, тож із поповненням у родині пара не поспішає.

Популярне

Схожі статті

“Схожа?”: 48-річна Марічка Падалко показала, як виглядала 20 років тому — Соболєва та дітей ще не було

Марічка Падалко — нині одна з найвідоміших телеведучих України опублікувала своє архівне фото 20-річної давнини, коли її ім'я ще тільки починало набирати обертів у медіапросторі. 

Недарма “чорнобривці посіяла мати”. Ви не повірите: розкішне “ігристе” готую з улюблених квітів свого садка

Це дуже оригінальний спосіб використання чорнобривців, які ви вирощуєте та збираєте у власному садку. Спробуйте приготувати цей напій і здивуйте ним своїх рідних чи друзів.

“Я був Наталчиним гримером”: Олексій Залевський розповів про скандали та дружбу з Наталією Могилевською

Історія стосунків з Наталією Могилевською, про яку розповів в інтерв'ю Олексій Залевський — це нагадування про те, що у світі слави та зіркових інтриг немає нічого постійного.