Незвичайні молодята з різницею у віці 34 роки: як їм вдалося зберегти шлюб?

Нестандартний шлюб пережив суспільний осуд.

Навіщо вона це зробила? Спитала б більшіть. Але у них дійсно любов. Лінда вийшла заміж за 17-літнього хлопця, їй тоді було 51 рік.

Вони познайомилися на курсах в автошколі. Джек, тоді майбутній чоловік Лінди, навчався керувати автомобілем. І його інструктором якраз стала вона.

Лінда була розлучена і мала двох дітей. Розчарувавшись в попередньому шлюбі, вона вже не сподівалася зустріти того самого чоловіка. Але її учень відразу їй сподобався. Джек відповідав взаємністю. Вони багато розмовляли і про життя, і про водіння. У них було багато спільного, тому відносини переходили на інший рівень.

На той момент Джей зустрічався з ровесницями, але таких почуттів не відчував. Хлопець, зібравши всі думки, запросив жінку на перше побачення.

Лінда боялася, що близькі хлопця не зрозуміють його вибору. Та й собі вона довго не могла зізнатися, що дійсно любить його. У підсумку вирішила погодитися на романтичну зустріч.

Мати і батько молодого хлопця були вражені такій обраниці сина. Адже вона старша за них на десять років. Вони не сприйняли цю ситуацію і намагалися розірвати такі стосунки. Батьки сподівалися, що син отямиться. Але через вісім місяців Джей запропонував Лінді вийти заміж.

Такий союз не прийняли і діти Лінди. Дівчинці було 13 років, а хлопчикові – 17 років. Вони не розуміли, як їх майбутній «батько» може бути майже їхнім ровесником.

Минуло 18 років і Лінда з Джеєм разом. Тепер йому 36 років, їй – 69 років.

Складно було зберегти сім’ю, коли всі навколо засуджують. Але любов перемогла і їм вдалося залишитися удвох. Лінда дуже хотіла дитину від Джея, але хлопець, спираючись на свою молодість, не захотів ставати батьком.

Зараз сімейна пара відкрила невелике кафе і пекарню. Вони щасливі, що вік не зміг стати між двома серцями. Джей став турботливим чоловіком і допомагає ростити онуків Лінди.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Уже не найтовстіший: хлопчик важив 192 кг

Нагадаємо, вечірня молитва на удачу: Читати тільки, коли сонце сіло за горизонт.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.