Я не можу дивитися на себе в дзеркало: 31-річна дівчина схудла на 63 кг, але через зайву шкіру почувається нещасною (ФОТО)

Дівчина скинула 63 кілограми, але тепер страждає від зайвих 6 кг шкіри. Вона мріє зробити операції, але вона недешева.

31-річна Ханна Каслдайн почала швидко набирати вагу, коли розійшлася з коханим. Стрес британка заїдала солодощами і фаст-фудом. Дівчина ні в чому собі не відмовляла, поки не побачила на вагах 165 кг.

Ханна Каслдайн

У Ханни почалися проблеми зі здоров’ям. Дівчина пішла до лікаря, який повідомив страшний прогноз. Доктор сказав, що вона може не зустріти свій 35 день народження, якщо не схудне, – пише видання Daily Mail.

Каслдайн злякалася, але вирішила діяти. Вона не могла залишити одну свою 8-річну дочку.

Британка перейшла на здорове харчування, і кожен день займалася фізичними вправами. Через деякий час їй вдалося скинути 63 кілограми. Однак результат її не порадував.

Дівчина схудла, але 6 кг зайвої шкіри залишилося. Це виглядає і не красиво, і приносить масу проблем. Шкірні складки постійно натирають. Ханна потіє, тому виникає неприємний запах. Крім цього, тіло болить.

«Я не можу дивитися на себе в дзеркало. Я хочу позбутися від зайвої шкіри. Мені хочеться взяти ніж і зробити це самостійно, тому що так буде швидше», – говорить Ханна Каслдайн.

Дівчина дуже хоче зробити пластичну операцію. Їй просто необхідно, щоб хірурги видалили зайву шкіру. Але для цього потрібно назбирати 12 000 фунтів стерлінгів (приблизно 407 тис. гривень).