Жінка народила в 66 років: як виглядає її дочка зараз?

Минуло 14 років, як пенсіонерка народила дівчинку в 66 років. Як склалася доля її доньки?

Пора б з онуками гратися, але Адріана Ільеску чекала дитину. Жінка завагітніла, коли їй було шістдесят шість років. Така новина не давала ні рідним, ні знайомим спокою. Люди відмовляли Адріану народжувати, і переконували перервати вагітність. Без будь-якої підтримки, жінка поборола критику і різні засудження. Вона твердо вирішила народжувати. При природних пологах з’явилася на світ звичайна і повністю здорова дівчинка. Після цього обговорення затихли.

Маленька донька нічим не відрізнялася від своїх однолітків. Правда спочатку вони не розуміли, бабуся прийшла за дівчинкою чи мама. Потім усі прийняли цей факт, і ніхто більше не звертав уваги.

Мама і дитина
Мама і дитина
Адріана гуляє з дочкою
Адріана гуляє з дочкою

Пенсіонерка присвячує увесь свій час на виховання дочки. Зараз ця сіроока чотирнадцятирічна дівчинка насолоджується дитинством. Адріана Ільескі дуже щаслива, що їй вдалося вистояти перед людським несхваленням, і вона змогла зберегти життя своїй дитині. Як виявилося, і в 66 років можна отримувати задоволення від материнства.

Її дівчинка виросла
Її дівчинка виросла
Як швидко плине час
Як швидко плине час

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Місячне затемнення: правда і міфи, прикмети і забобони

Нагадаємо, щеня з ОДНИМ ОКОМ – реальний циклоп.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.