Вгадайте зірку з дитячого фото – ви її точно знаєте або бачили по ТБ

Вона з дуже бідної сім'ї, але зараз - сама високооплачувана зірка. Що допомогло їй вийти на п'єдестал?

Народившись в родині небагатих пуерторіканців, дівчинка з самого дитинства мріяла про велику сцену. Народившись в скромному кварталі, вона провела дитинство на одній з вулиць, що здобули собі погану славу – Black Rock Avenue, що дозволило їй загартувати свій характер.

Дівчинка - майбутня зірка
Дівчинка – майбутня зірка

Батьки мріяли про те, що дочка зробить блискучу кар’єру в сфері юриспруденції. Однак їх мрії не судилося збутися.

Мамо, не працювала і стежила за будинком і вихованням трьох дочок, намагалася прищепити їм витончені манери. Дівчинка вчилася в католицькій школі і там же співала в хорі. Всі її спроби переконати батьків дозволити їй всерйоз займатися художньою діяльністю, не увінчалися успіхом. Любляча дочка не знайшла в собі сили переконати дбайливих батьків і вступила за їхньою порадою в юридичний коледж, звідки втекла після року навчання.

Ось такою вона була
Ось такою вона була

Необхідність вести подвійне життя: вдень – робота в юридичному офісі, а вночі – танці в клубі, вимотувала і засмучувала дівчину. Однак, вона твердо йшла до наміченої мети. Першим успіхом у її кар’єрі танцівниці було запрошення на роботу в подтанцьовку групи New Kids on the Block.

Наполегливу і старанну дівчину помітили і запросили для участі в невеликих серіалах на другі і треті ролі. Від малозначущих серіалів і мюзиклів вона дійшла до великого кіно і була номінована на «Золотий глобус». Після цього успіху посипалися пропозиції від режисерів, а також почалася кар’єра співачки. Неймовірно красивий голос, ліричне сопрано, здобув їй неймовірну популярність, вона випустила кілька сольних альбомів.

Тепер ви, напевно, відразу здогадалися, про кого йде мова? Безсумнівно, це знаменита Дженніфер Лопес.

Дженіфер Лопес
Дженіфер Лопес

За нею давно і міцно закріпився статус скандальної зірки.

Ось яка вона
Ось яка вона
Ви вірите, що їй більше 50-ти?
Ви вірите, що їй більше 50-ти?

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.