Молитви Божої сили і позбавлення від неприємностей. Читайте душевно і з вірою в серці!

Господи, дозвольте мені дізнатися свободу, яку я маю на вас, і нехай я буду наповнений вашою любов'ю, щоб я міг прожити життя, гідне вашого чудесного імені.

Сильна Іменна молитва

Господь Ісус Христос, я дякую Тобі за те, що ти використовуєш свою нескінченну силу для мого блага. Ви залишили престол небесний, щоб увійти в наш світ. Твоя сила зцілювала хворих і виганяла демонів, я прошу тебе використовувати ту ж силу, щоб зруйнувати перешкоди, що стоять переді мною.

Ваш світ може прогнати всю темряву, яка мене оточує. Твоє слово може розірвати ланцюги, які тримають мене. Дозвольте мені дізнатися свободу, яку я маю на вас, і нехай я буду наповнений вашою любов’ю, щоб я міг прожити життя, гідне вашого чудесного імені. Амінь.

Молитва про вічну перспективу

Вічний Бог, дякую Тобі за те, що, що б я не зробив, я не вичерпав запас твоєї благодаті. Коли я стою і дивлюся в глухий кут, з якого немає виходу, допоможи мені зосередити свій погляд на тобі. Спасибі, що мені не потрібно боятися осуду, бо Ісус живе в мені, а я живу в Ньому.

Можу я прожити своє життя, наповнену надією, що я буду увінчаний Твоєї славою на вічність. Дай мені вічний образ мислення, який правильно розставить мої земні проблеми. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва для подолання перешкод

Боже всій любові, я дякую Тобі за те, що ти виливаєш радість небес в моє життя. Наповни мене своєю силою, щоб я зміг подолати будь-які перешкоди та пережити будь-яку бурю. Почуй мою молитву і вчини зі мною милосердно, Господь, на твою жалісливе серце. Коли мій розум стривожений і моя впевненість похитнулася, дозвольте мені нагадати про ваших обіцянках мені. Звільни моє серце від страху перед невдачею і дай мені прорив в моїй нинішній ситуації. Ви всемогутній король, чиє правління нескінченно. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва Божої сили

Господь Ісус Христос, дякую Тобі за те, що Ти мій Спаситель. Коли я стикаюся з проблемами, я прошу вас увійти в мої обставини та позбавити мене від всіх неприємностей. Благослови мене, щоб я міг бути благословенням для інших.

Допоможіть мені любити так, як ви любите, служити так, як ви б служили, і жити тим життям, для якої я був створений. Я прошу вас змінити моє життя так, щоб я був схожий на вас. Тобі, мій Бог, слава, велич, влада та влада перше всього часів і нині та навіки. В ім’я твого могутнього. Амінь.