Молитва правильного шляху. Читається душевно і з вірою в серці

Так врятує мене ти від мирських спокус. Я буду вічно вихваляти твоє ім'я.

Моліться з вірою

Ісус Христос, через Тебе знищені всі мої гріхи. Ви виплатили всі мої борги, і тепер я вільний, і ніхто не вкаже на мене пальцем. Ти змусила тебе слухатися свого Отця, щоб ти міг врятувати такого негідника, як я. Ти повністю віддав себе, щоб я міг жити. Спасибі тобі, Ісус, за твою нескінченну любов і милосердя.

Вилий на мене свою милість і силу, щоб стояти в вірі навіть у важкі часи. Можу я бути більше схожим на вас, амінь.

Молитва правильного шляху

Дорогий Господь, Милосердний творець, Ти помістив нас на цю землю з метою служити Тобі, Господь. Однак іноді ми робимо те, що вам не подобається. Господь, ми просимо твоєї милості до нас, щоб ми могли знайти в Тобі прихильність і позбутися хибного шляху.

Направте нас на правильний шлях і дайте нам сміливість діяти як ваші судини. Так будемо вічно прославляти та хвалити твоє ім’я. Амінь.

Так, по вірі вам буде!

Поширюйте євангельську молитву

Небесний Батько, з кожним вдихом я відчуваю в мені Твою силу. Я вдячний за дар життя і за дар церкви. Господь, я прошу тебе відкрити очі моєму серцю, щоб я міг жити праведно, як Ти вчиш нас.

Господи, дозволь мені жити у твоїй церкви, уповноважений твоїм святим духом продовжувати поширювати Твоє Євангеліє. Так врятує мене ти від мирських спокус. Я буду вічно вихваляти твоє ім’я. Амінь.

Пам’ятай мене, молитва

Батько, Всевишній, я падаю перед твоїм престолом, визнаючи твою владу і могутність над поверхні землі. Я всього лише крихітна істота серед безлічі створених вами; ті, кого ми знаємо, і багато іншого, чого ми не знаємо. Згадай мене, о Боже, як ти благословляєш всіх і кожного у своєму творінні.

Помилуй мене і напиши моє ім’я у своїй книзі життя, щоб я дожив до твого Святого Ліка. Амінь.