Молитва на Яблучний спас, яку потрібно читати з 16 серпня 2021 року і кожен день

Молитва - найсильніші слова, адресовані до Бога. Якщо читати їх з вірою в серці, все задумане обов'язково здійсниться.

Молитва в Преображення Господнє

Господи Ісусе Христе, Боже наш, у Світі живий неприступному, Сяйво єси Слави Отче і Образ Іпостасі Його! Егда Прийди виконання часів, Ти за милосердя невимовне до занепалого роду людського Собі применшив єси, зрак раба прийняв ти, упокорив єси Собі, слухняним бисть навіть до смерті. Обаче перш Хреста і вольния пристрасті Твоєї на горі Фаворстей перетворився єси в Божественній славі Своїй перед святими Твоїми учні та апостоли, мало приховавши плоті сприйняття, так коли Тебе побачать распінаема, і смерті предаваемо, зрозуміють убо страждання Твоє вільне і Божество. Даруй же і нам всім, пречістия Плоті Твоєї Преображення святкують, чистим серцем і не кепськими уми зійти на Святу гору Твою прибував до сіл святої слави Твоєї, ідеже глас чистий святкуючих, глас несказанного радості, так тамо купно з ними віч-на-віч побачимо Славу Твою в невечірньому дні Царства Твого, і з усіма святими, що від віку Тобі догодили прославим Всесвяте ім’я Твоє з безначальним твоїм Отцем і Пресвятим і Благим і животворящим твоїм Духом нині і повсякчас, і на віки віків.

Молитва з вірою допоможе ближнім
Молитва з вірою допоможе ближнім

Що робити, щоб Ваша молитва була почута

В першу дуже повинна бути віра. У другу – чистота помислів і щирість всього, що ви говорите. Ну, і, звичайно ж, не можна обійтися без розуміння – ви обов’язково повинні розуміти кожне слово молитви, а також розуміти ту величезну відповідальність, яку ви берете на себе, читаючи ці слова.

Популярне

Схожі статті

Катя Осадча показала власний будинок ззовні – утопає в зелених насадженнях: родинне гніздечко на мільйон

Час від часу Катя Осадча влаштовує фотосети просто з власного обійстя. От таким чином ми й можемо судити про те, як виглядає котедж телеведучої та прибудинкова територія.

Начинка для млинців, про яку мало хто знає + рецепт налисників “Три склянки”. Готую кожен день на замовлення

Цей рецепт налисників цікавий тим, що не доведеться запам'ятовувати чи записувати рецепт. Просто берете всіх основних інгредієнтів по 1 склянці. І виходить справжнє кулінарне диво.

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.