Найсильніші молитви за воїнів: оберіги за чоловіків, синів, батьків та братів, які на війні

Під час війни для тих, хто залишився вдома, найважче переживати, коли воюють їхні близькі – батьки, чоловіки, брати і сини. Молитва за воїнів стане вашим заспокійливим у ці часи.

За допомогою молитви можна висловити свою безмежну любов і підтримку, яку ми відчуваємо до наших чоловіків, братів і синів, які служать на фронті. Нехай наші молитви зміцнюють їхні душі та додають їм сил.

Молитва до Господа

Господи Всемогутній, Творче неба і землі, Ти є джерело життя і захисту. Я припадаю до Тебе з молитвою за чоловіків, братів і синів, які зараз на війні. Прошу Тебе, захисти їх від ворогів, дай їм сили і мужності, врятуй їх від смерті. Я вірю в Твою силу і милосердя. В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь.

Молитва до Богородиці

Пресвята Богородице, Мати Божа, Ти є Покровителька всіх стражденних. Я звертаюся до Тебе з молитвою за чоловіків, братів і синів, які зараз на війні. Ти знаєш їх біль і сльози. Прошу Тебе, допоможи їм, вбережи їхні душі та поверни додому живими і цілими. Нехай вони знову будуть здоровими і щасливими. Я вірю в Твою допомогу і заступництво. Амінь.

Найсильніші молитви за воїнів: оберіги за чоловіків, синів, батьків та братів, які на війні

Молитва до Святого Миколи Чудотворця

Святий Миколай Чудотворець, Ти є помічником усіх, хто потребує допомоги. Я звертаюся до Тебе з молитвою за чоловіків, братів і синів, які зараз на війні. Захисти їх від небезпеки. Допоможи їм залишатися міцними, рішучими та зберегти своє життя. Посилай їм мудрість та розсудливість в складних моментах.

Молитва до Святого Георгія Побідоносця

Святий Георгій Побідоносець, Ти є покровителем воїнів. Я звертаюся до Тебе з молитвою за чоловіків, братів і синів, які зараз на війні. Ти знаєш їхні подвиги і мужність. Прошу Тебе, нехай Твоя благодать заповнює їхні серця. Надай їм моральний дух і внутрішній спокій, коли вони зіштовхуються зі стресом і тяжкими рішеннями. Нехай вони відчувають Твою присутність поруч і знають, що є надія на краще завтра.

Молитися треба регулярно, з вірою і любов’ю в серці. Читати молитву за воїнів можна вдома, в храмі, перед фотографією чоловіка, брата або сина, який зараз на війні. Головне, щоб молитва виходила від чистого серця.