(Відео) Молитви Святим ангельським Силам, які захистять та сокрушать зло

Зосередьтеся на тому, що ви хочете. Вдумайтеся в слова молитви та постарайтеся подумки уявити дії, які відбуваються в молитві.

Дану молитву необхідно читати з вірою в серці та натхненням. Не обов’язково голосно або вголос, можна подумки повторювати слова цієї чудодійної молитви.

Відчуйте їх, щоб вам ніхто не заважав і сторонні звуки не відволікали вас.

Зосередьтеся на тому, що ви хочете. Вдумайтеся в слова молитви та постарайтеся подумки уявити дії, які відбуваються в молитві. Налаштуйтеся на те, що ви вірите, що молитва допоможе і захистить вас і вашу родину.

Уявіть, що Святі Ангельські Сили дали вас також силу перемогти зло. Не бійтеся нічого, просто вірте і повторюйте слова молитви та подяки Господу.

Відео: Молитви Святим ангельських Сил

Обов’язково прочитайте пости, які залишили в соціальних мережах:

“Дякую, Господи, за твою любов і милість.”

“Допоможіть нам у житті нашої про святі ангельські сили та допоможіть відрізняти правду від неправди, допоможіть перемогти зло! Амінь.”

“Дякуємо за допомогу в Ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа Амінь !!!”

“Господь і Бог мій дякую і славлю Тебе і Матір Божу і все Небесні Сили. Амінь.”

“Як я люблю цю молитву. Сердце моє всіх любить.”

“Для щастя людини потрібна гарна сильна богоугодна всепереможна молитва, до якої хочеться звертатися знову і знову як до чистого джерела, тільки руку простягни, але на жаль, не дивлячись на простоту, до цього потрібно прийти самому, хтось інший за нас цього не зробить!”