Молитви про очищення віри, завзятості і підтримки

Господи, допоможи мені подолати будь-які залишки невіри і очистити мою віру, щоб я спирався на Тебе.

Молитва про очищення моєї віри

Дорогий Небесний Отець, я приходжу до Тебе з цієї дуже серйозною хворобою, прошу Тебе створити диво зцілення в моєму тілі, тому що Твій Син Ісус сказав, що все можливо для того, хто вірить. Допоможіть мені подолати будь-які залишки невіри та очистити мою віру, щоб я спирався на Тебе з твердим переконанням, що Ти зцілиш мене на славу мого Спасителя. Амінь.

Завзятість в молитві

Дорогий Ісус, я приходжу до Тебе з вірою для зцілення від цієї хвороби, і я розраховую на Твій відповідь. Я вважаю, що отримав те, про що прошу. Господи, я вірю, що моє зцілення вже відбулося. Я молюся з наполегливістю і буду продовжувати молитися, поки всі симптоми не зникнуть з мого тіла. Моя віра буде наполягати на молитві, поки не прийде Твій відповідь. Дякую Тобі навіть зараз за те, що повернули мені прекрасне здоров’я. Амінь.

Молитва про зцілення

Дорогий Господь, я приходжу до Тебе зараз, відчайдушно потребуючи чудо зцілення. Я прошу Твого повного і повного зцілення кожної клітинки мого тіла. Я вірю, що Ти збираєшся зробити це задля слави імені Ісуса. Ця хвороба принесла багато днів і місяців страждань, але радість приходить вранці. Алілуя! Амінь.

Підтримка в молитві

Дорогий Небесний Отець, я дякую Тобі за Твою глибоку і безмежну любов, що Ти підтримуєш мене на моєму ложі хвороби. Я вірю, що Ти відновиш мене і вилікуєш мене. Дякую Тобі за те, що Ти послав Свого власного Сина в жертву за мої гріхи та хвороба. Оскільки Ти за мене, я знаю, що нічого не може бути проти мене. Гнітюча перемога належить мені через Твого Сина, Ісуса Христа. Амінь.