Молитви про Божу силу, очікуванні і надії

Боже, будь ласка постав мене силою Твого Святого Духа в моєму фізичному тілі.

Молитва про руйнування фортеці хвороб та інвалідності

Небесний Батько, я дякую Тобі за те, що це нещастя переможене через Тебе, тому що Ти любиш мене. Я знаю, що зброя війни, яким Ти мене благословив, має божественну силу, щоб зруйнувати цю фортецю хвороб і недуг. В ім’я Могутнього Ісуса всі симптоми, які були підняті проти мене, знищені. Все, чого не повинно бути в моєму тілі, беруть в полон і виселяють назавжди! Амінь.

Молитва про силу

О Боже, з достатку Твоїх славних багатств, будь ласка, постав мене силою Твого Святого Духа в моєму фізичному тілі. Моє серце повно віри в Тебе. Я знаю, що Твоє зцілення перевершить всі, що я можу зрозуміти, через сили Твого Святого Духа, що діє в мені. Я буду дивитися крізь пальці на бурхливі хвилі немочі. Тобі слава на віки вічні. Амінь.

Молитва впевненого очікування

Святіший Бог, дякую Тобі за те, що Ти вилив на мене Свій Дух і зцілив моє тіло, тому що я чую Твоє Слово і вірю йому. Я розмірковую про незвичайні чудеса, які Ти чинив протягом всієї історії, і моя віра стала сильнішою. Я з упевненістю очікую того, що відомо. Я з великим задоволенням чекаю прояву Твого зцілення, бо вірю в Тебе. Амінь.

Молитва надії

Господь, я чекаю, коли Ти принесеш мені зцілення. Моя душа чекає, і я сподіваюся на Твоє Слово, тому що в Тобі є любляча доброта і повне позбавлення від всіх хвороб. Я благословенний і вдячний за те, що перебуваю в присутності мого Спасителя, маючи доступ до Твого трону залу і близькість з Тобою. Я знаю, що моя надія не буде розчарована через Твою велику любов, яку Ти виливаєш на нас, тих що вірять. Амінь.