Китайська сім’я кардинально схудла і довела, що немає нічого неможливого: фото до і після вражають

За шість місяців сім'я не тільки схудла, але і поліпшила здоров'я. Особливо фізичними вправами захопився син з батьком.

Кожен знає, хто намагався схуднути, що це зовсім не просто. Почати найлегше, а от не зірватися на півдорозі і досягти бажаного результату можуть тільки одиниці. Але, коли у тебе є підтримка рідних, ти здатний на все. Саме так китайська сім’я змогла схуднути.

Усе почалося з того, що батьки 32-річного Джессі переїхали до нього. Він працював фотографом і разом з дружиною чекали первістка. Його мати вирішила тимчасово пожити з сином і невісткою, щоб допомогти їм на перших етапах батьківства. Після цього Джессі запропонував і батькові переїхати.

Через деякий час молодий фотограф з батьком “вдало” відростили пивні животи, і Джессі вирішив схуднути. Батько підтримав сина не тільки словом, а й ділом. Схудненням зайнялися усі.

Свій шлях почали з швидкої ходьби, яка незабаром переросла в біг підтюпцем.

Потім підключили різні фізичні вправи і дісталися до тренажерного залу. Всі результати фіксували на камеру, а обсяги записували в блокнот.

 "" ""

Через 6 місяців всі члени сім’ї кардинально змінилися. Після того, як замість пивних животів з’явилися кубики, Джессі з батьком вирішили, що тепер завжди будуть відвідувати спортзал.

 "" "" ""Змінився не тільки зовнішній вигляд, але і внутрішній світ. Чоловіки і жінки стали більш впевненими, а деякі члени сім’ї навіть помолодшали. Погодьтеся, цього зрілого спортсмена складно назвати дідусем.

Спортивная семья
Спортивна сім’я

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.