Старість потрібно зупинити, поки вона не зупинила тебе: 74-річна жінка-спортсменка впевнена, що життя на пенсії тільки починається

Австралійка Дженіс Лоррейн не завжди була такою активною і спортивною. Тільки з виходом на пенсію жінка зрозуміла, що треба якось жити бадьоріше, що у неї починається новий етап у житті.

Жінка вирішила спробувати себе в спорті. Вона купила абонемент у спортзал і регулярно ходила на заняття. Спочатку було важко, так як немолоде тіло взагалі не звикло до таких навантажень. Було зовсім непросто привчати себе в 70 років до фізичних вправ. Але одного разу вона побачила те, що сильно її змінило.

Дженіс зустріла на вулиці іншу пенсіонерку, яка пересувалася дуже повільно і з паличкою у руці. Після цього вона вирішила зупинити старість, поки та не зупинила її.

Пенсионерка занимается фитнесом
Пенсіонерка займається фітнесом

Зараз жінці 74 роки і вона виглядає і відчуває себе краще, ніж у 55. Лоррейн стала справжньою фітнес-бікіні. Вона змагається з бодібілдингу та займає призові місця. Австралійка щодня бігає і стежить за харчуванням. Вона не знає, що таке біль у спині або хрускіт у суглобах.

Фитнес-бикини
Фітнес-бікіні

А розслабитися жінці не дає її 49-річний коханий чоловік, з яким вони вже кілька років разом. Девід Кенделл не такий фанат спорту, але повністю підтримує свою кохану.

Влюбленная пара
Закохана пара

Можливо, знайдуться ті, хто не оцінить фігуру жінки. Але, погодьтеся, що не кожна пенсіонерка в 74 роки може піднімати гирі в спортзалі. Так, у неї не ідеальна шкіра і це зовсім їй не потрібно. Дженіс стала рухливою і не представляє тепер свого життя без спорту.

Коли бачиш таких цілеспрямованих і сильних жінок, хочеться тут же встати і розрівняти плечі. І нарешті взяти відповідальність за своє здоров’я.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.