Тепер його посадять на дієту і лікуватимуть: як виглядає найтовстіший кіт, який живе в Білорусі (ФОТО)

Майже як дитина. Кіт важить 19,6 кг. Він ледь рухається і постійно вимагає ласки. Він міг би потрапити в Книгу рекордів Гіннеса, але на щастя цієї номінації уже немає.

Більшість власників домашніх тварин виявляють свою любов до вихованця саме за допомогою їжі. Вони купують дорогі корми і дають великі порції. У результаті чотирилапі друзі перетворюються на безпорадну кулю. Незважаючи на те, що вгодовані тварини виглядають дуже забавно, зайві кілограми загрожують життю улюбленця.

Сьогодні хочемо вас познайомити з товстим і загадковим котом, якій живе в Мінську. Коли вусатий потрапив в руки фахівця, збіглися усі працівники ветеринарної клініки. А все тому, що кожен хотів подивитися на кота вагою 19 кг і 600 г. Якщо перевести вагу на людську, то це близько 200 кг товстун вийшов би.

Звідки і як пухнастик набрав стільки кілограмів невідомо.

Кіт важить 19 кг і 600 г

Жирный кот
Жирний кіт

Зараз у нього нова господиня Ольга, яка назвала вихованця “Перышко”. На щастя, у кота немає діабету, а тільки діагностували ожиріння. Тепер “Перышко” сяде на дієту і буде лікуватися. До речі, кіт виявився слухняним і зовсім не вимагає смачненького.

 ""

Господиня каже, що через зайву вагу коту складно рухатися, тому він поки ніяких проблем не створює, лише просить ласки.

 ""

Після першого купання з’ясувалося, що у кота дуже гарне забарвлення і шерсть. Ви тільки подивіться на це чудо. Сподіваємося, незабаром він схудне і стане звичайним грайливим домашнім котом.

Кот Перышко
Вгодований кіт

У мережі відзначають, що, незважаючи на можливі проблеми зі здоров’ям, є все-таки деякі плюси:

«Але ж жирний кіт – це ідеальний кіт. Дивіться: тик-дик не робить, і напевно не кусається і не дряпається (лінь же). Ти де його кинув – там і лежить, не потрібно робити «киць-киць» і виколупувати з-під дивана, щоб показати гостям».

Теперь коту придется худеть
Тепер коту доведеться худнути

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.