Смішні дитячі костюми на новорічний ранок, через які до сих пір соромно (ФОТО)

Звичайні зайчики це банально, а от привид і Шрек з Фіоною запам'ятаються усім. Що тільки не придумували батьки, щоб зробити найкращі костюми на новорічний ранок.

У кожної мами був той час, коли вона бігала по місту в пошуках костюма на новорічний ранок для своєї дитини. Але найсміливіші творили святкове вбрання самостійно вдома.

Найлегше було створити костюм зайчика або сніжинки, але деякі батьки були занадто креативні. То вуса дитині намалюють, то морквину не там пришиють. У результаті вийшли такі костюми, через які до сих пір соромно. Зате є, що згадає і над чим посміятися від душі.

Приємного перегляду!

 "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" ""

Популярне

Схожі статті

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.