ТОП-7 речей, які були колись дуже модними, а зараз нікому не потрібні

Півстоліття тому ці речі були не просто модними. Це були предмети розкоші і багатства. Зараз вони взагалі не актуальні, але тоді їх хотіли всі.

  1. Хутряна шапка. У роки СРСР купити собі натуральну шубу могли не всі. А ось хутряна шапка була більш доступною і теж показувала солідний статус.

    Хутряна шапка

  2. Золоті зуби. Вік не мав значення, золоті зуби подобались усім. У наш час в моді білосніжна посмішка без золотого блиску в роті.

    Золоті зуби

  3. Мельхіорові столові прилади. Можливо, у когось ще є на горищі та валіза зі столовими приборами. Зазвичай користувалися ними гості, так як в побуті вони дуже непрактичні. Тому, що столові прибори з цього матеріалу швидко темніли і погано чистилися. Але вони вказували на статус і дохід сім’ї.

    Мельхіорові столові прибори

  4. Сервіз і кришталь. Найкращим подарунком на будь-яке свято був чайний або кавовий сервіз. З нього рідко пили чай, так як він весь час прикрашав шафу. Теж саме і з кришталем. Важкі вази, келихи і чарки чекали гостей.
    Сервіз

    Кришталь

  5. Килим. З килимом на стіні було не тільки красиво, але і тепло. Напевно, усі пам’ятають ті дивні малюнки на килимі, які замінювали дітям мультики.

    Килим на стіні

  6. Стінка. Навіть в найменшій кімнаті містилася шафа-стінка, де зберігався і одяг, і ті самі чайні сервізи.

    стінка

  7. Домашній телефон. Колись не було ні інтернету, ні мобільників, але всі були щасливі. А потім з’явився домашній телефон, який підкорив багатьох, але не всі могли його купити. Тому доводилося проситися до сусіда, щоб зателефонувати далеким родичам.

    Домашній телефон