Жителі багатоповерхівки зробили колишній прибиральниці несподіваний подарунок: жінка розплакалася від щастя

Він сказав, що вона її на два роки. Ось такі сюрпризи і подарунки потрібно робити добрим людям у цей непростий час. Жінка навіть і не здогадувалася, що відбувається.

“Це нереально”, – говорила Роза крізь сльози. Ще кілька хвилин назад жінка навіть не здогадувалася, який приголомшливий сюрприз їй приготували.

Роза близько двадцяти років працювала прибиральницею в одному будинку. Через карантин скоротили штат, жінка залишилася без роботи і незабаром навіть без житла.

Незважаючи на всі проблеми, вона завжди була привітною, посміхалася. Усі мешканці цієї багатоповерхівки любили цю добру жінку, тому вирішили підтримати її в складний час. Подарунок піднесли дуже своєрідно.

Жінку попросили прибрати в просторій 4-кімнатній квартирі. Коли прибиральниця закінчила свою роботу, ріелтор сказав: “Я знаю, що це був важкий рік для вас і вашої родини, було багато фінансових труднощів”.

Роза вже після цих слів не розуміла, навіщо він це говорить, і просто дивилася здивованими очима. Потім чоловік продовжив і повідомив, що мешканці цього будинку дуже люблять її і вони про щось подбали.

“Усе, що від вас вимагається це взяти ключі і підписати папери. Тепер ця квартира ваша на два роки”, – стверджував ріелтор.

Жінка не стримувала емоцій і розплакалася від щастя. Вона не могла повірити, що це все реально, що тепер у її сім’ї буде будинок з великою терасою.

Дивіться відео, цю реакцію жінки потрібно бачити своїми очима.