78-річна бабуся фарбується, як професійний візажист (ВІДЕО)

Ролик, де бабуся фарбується, подивилося вже понад 7 мільйонів користувачів інтернету. Сильна енергетика літньої жінки відчувається навіть через екран.

У кожної сучасної жінки є мінімальний набір косметики, якою вона робить повсякденний макіяж. Але не кожна бабуся в наш час цікавиться помадами і тональними засобами. А ось ця 78-річна американка здивувала всіх.

Пенсіонерка Джоанна Хопкінс з США не уявляє ні дня без макіяжу. Жінка навчилася сама собі робити професійний make-up. Бабуся не хоче виглядати старою, тому активно користується косметикою.

 ""

Подивіться, як легко вона малює стрілки на очах, як акуратно підкреслює брови. Красива бабуся вважає, що жінка повинна залишатися жінкою в будь-якому віці. З макіяжем вона відчуває себе більш впевнено, а головне щасливо.

Бабуся робить макіяж
Бабуся робить макіяж

Жінка вже не може похвалитися шикарним волоссям і пружною шкірою. Але вона не соромиться носити перуку, а свій образ доповнює сережками.

 ""

Відео свого перевтілення Джоанна опублікувала в Ютубі. Багатьом користувачем дуже сподобалася ефектна бабуся: «Спритна старушенція! Хочу бути також бадьорою, як вона!», «Красива жінка».

 ""

Але були і ті, хто не згодний з бабусею: «Навіщо ?! Люди, вам ця зовнішня брехня, фальшива обгортка, додає щастя в життя ?! Все це пусте!».

Подобатися усім неможливо, головне бути задоволеним самим собою. Так і робить 78-річна жінка. Це прекрасно, що звичайна косметика може зробити життя бабусі трохи кращим. Тим більше, що невдалий макіяж завжди можна змити водою.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.