Прекрасное далеко, не будь ко мне жестоко: американський хор виконує російську пісню

Відео, де співає американський хор російську пісню, вже подивилося більше 50 тисяч користувачів інтернету.

Багато згадають дитячий 5-серійний фільм «Гостья из будущего». У кінці кінокартини звучать слова пісні «Прекрасное далеко», композитором є Євген Крилатов, а вірші написав Юрій Ентін.

Сам Крилатов ще в 2002 році описав радянський хіт так: «це заклик, молитва, благання про дітей, щоб вони жили краще, ніж ми».

Пісня вийшла в 1985 році, і вона назавжди залишиться в серцях багатьох. Навіть іноземці її співають.

Американський хор з міста Х’юстон переспівав відому російську пісню «Прекрасное далеко». Роль диригента виконує іммігрантка з колишнього СРСР Маріанна Парнас-Сімпсон.

Хор поет
Американський хор співає російську пісню

Солістка хору, Олена Шерман, також родом з СНД. Дівчинка розуміє російську мову, а ось її колегам довелося вчити. Незважаючи на це, американки ідеально впоралися з піснею.

Подивіться і послухайте, як зворушливо вийшло.

Схожі статті

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!