Зайшла до сусідки подивитися на ремонт ванни і була ошелешена: плитку поклали так, що я аж ахнула (ФОТО)

Ремонт – справа не з швидких і не з дешевих. Та навіть якщо ви назбирали гроші на ремонт мрії, не завжди він виправдовує очікування, тож треба знати, на що звертати увагу в першу чергу.

Купуючи квартиру чи то на вторинному ринку, чи то в новобудові, треба розуміти, що доведеться витратити чимало сил і коштів, щоб переробити в ній все під себе – саме так, як ви мріяли. Часто найпершою кімнатою, до якої доходять руки, стає санвузол, адже в ньому ми буваємо щоденно і хочеться почувати себе в максимальному комфорті під час гігієнічних процедур.

Тренди ремонту 2024 року

Сучасні дизайнери інтер’єру приділяють особливу увагу мінімалізму, в якому поєднуються комфорт і функціональність. В тренді зараз прості форми, лаконічні кольори, відсутність зайвих деталей, натуральні матеріали – камінь, кераміка, мармур, дерево, великоформатна плитка на відміну від дрібної кахельної плитки, яка раніше була дуже популярна, але вже давно вийшла з моди.

Все частіше при оформленні ванних кімнат використовуються розумні змішувачі, підсвітка з регулюванням. Від біде поступово відмовляються на користь гігієнічного душу, а від нависаючих шафок і полиць – на користь вбудованих. Щодо кольорової гами, то в тренді 2024 року бежеві, зелені, сірі, пастельні відтінки.

ТОП-1 антитренд в дизайні ванної кімнати

На просторах Мережі популярність набирає огляд нового ремонту ванної кімнати, де, на перший погляд, все виглядає дуже привабливо, якщо не дивитися на підлогу.

Яку плитку вибрати для ванної кімнати у 2024

Вибір плитки як такої відповідає трендам – вона великоформатна, з мармуровим малюнком, однак є одне велике але – вкрай невдало підібрані кольори, які в результаті складають враження, наче підлога місцями забруднена деякою коричневою субстанцією.

Трендова плитка 2024 для підлоги в туалет і ванну кімнату

Жінка, яка приймала ремонт, задається питанням:

Хочу звернутися до дизайнерів і плиточників. Ну як можна ось таку плитку пон*сного кольору… Заходиш до туалету і лякаєшся, наче це з туалету щось мимо попало і намазало тут на підлозі. Ще й малюнку не дотрималися. Ви хоча б прикладайте перед тим, як її фіксувати. Чи це прикол від плиточників?