Через що Ольга Цибульська не може тривалий час порозумітися з сусідами: “Спеціально не роблять ремонт”

У народі кажуть: "Ближній сусід краще далекого родича". Але часто виникають ситуації, коли сусіди не хочуть або не можуть порозумітися навіть тоді, коли їх спіткала загальна біда.

Днями популярна співачка Ольга Цибульська оприлюднила жахливі кадри квартири своїх батьків Павла та Наталії Цибульських в Ірпені, яка постраждала внаслідок ракетного влучання. На жаль за майже 2 роки влада нічого не зробила для відновлення цього помешкання. Але у цій історії виявилася й інша сторона.

Разом ми — сила ?

Сусіди які не мали можливості проживати в інших помешканнях взялися самотужки відновлювати, в міру сил та можливостей, свої не менш постраждалі квартири. І справа ніби зрушила з місця, та, на жаль, через небажання (цілком вірогідно, обґрунтоване) надати доступ у квартиру батьків співачки, щоб законсервувати її через аварійний стан, сусіди вважають, що не можуть почуватися безпечно. На прохання відремонтувати або хоча б прибрати розбите скло, яке у будь-яку мить може впасти на голову перехожим, вони отримали категоричну відмову.

Ютуб-канал “1 хвилина” вирішив поцікавитися та вислухати думки обох сторін.

Сусіди скаржаться:

“Грибок і холод в сусідніх квартирах, поруч жилі квартири й потрібно демонтувати кондиціонер, який на доброму слові тримається”

Але у Цибульських на це свої незаперечні аргументи: пошкоджені опорні стіни, вірогідність того, що залишилися вибухонебезпечні предмети. На доказ своєї правоти пані Оля демонструє висновок спеціальної комісії. Через це Цибульські самі не заходять у квартиру та іншим не дозволяють цього робити, бо вважають це вкрай небезпечним і у разі негативних наслідків, не хочуть нести відповідальність.

Ольга сподівається на краще, але йдучи лише правомірним шляхом:

“Я вірю, що все вирішиться законно, своєчасно і в порядку черги.
Розумію і відчуваю напругу та втому від складних обставин. Ми всі у них”,- резюмує вона на сторінці в інстаграмі.

Популярне

Схожі статті

Подала цю страву на стіл та здивувала всіх гостей: курячі стегенця, запечені з апельсинами. А пахне як!

Приготувати золотисті на ароматні курячі стегенця можна взявши стиглі апельсини та маринад на основі апельсинового соку. Мʼясо виходить ніжним, дуже смачним та просто тане у роті.

Без хімії! Як красиво пофарбувати яйця на Великдень натуральним барвником – “золоті” крашанки

Крашанки – обов'язковий атрибут Великодня, який готує кожна українська господиня перед святом. Як пофарбувати яйця без штучних барвників в домашніх умовах – читайте далі.

Схоже, пари перебувають на межі розлучення: частенько сваряться вдома Дорофєєва, Остапчук та Єфросиніна

Здається, що ці сімейні пари живуть у мирі та злагоді. Та, виявляється, в родинах Дорофєєвої, Остапчука та Єфросиніної час від часу не все так гладко. Невже невдовзі станеться розлучення?