Не такий як усі: як живе собака, яка народилася з короткими лапами? (ФОТО)

Собака породи німецька вівчарка народилася з короткими лапами. У тварини вроджена карликовість.

Американська родина не уявляє свого життя без домашніх вихованців. У них є дві собаки породи німецької вівчарки по кличці Спартак і Темперенс. Одного разу собаче сімейство родило маленьких песиків, але один виявився особливим.

Щеня Мікігус спочатку нічим не відрізнявся від своїх братів. Коли пес трохи підріс, господарі помітили, що у собаки не ростуть лапки. Вівчарка народилася з карликовістю.

У щенка короткие лапы
У цуценя короткі лапи

Господиня вихованця розповідає, що через 4 місяці діагноз підтвердився. Тепер собаці доведеться увесь час боротися з вродженою деформацією кісток.

Коли Мікігусу було 6 місяців, він раптом не зміг піднятися на лапи. Але маленьку вівчарку не кинули. Його вигулювали на руках. Навіть Спартак і Темперенс, батьки цуценяти, допомагали йому пристосуватися до нового життя.

 ""

У собаки спочатку боліли лапки, тому їй прикладали кубики льоду. Мама цуценя завжди була поруч, вони навіть грали лежачи.

Господиня Мікугуса розповідає: «Не дивлячись на складнощі з пересуванням, щеня завжди радісне і любить гратися. Ми постійно виносили його на вулицю і підтримували при прогулянках спеціальної коляскою. Але він настільки наполегливий, що, врешті-решт, знову став ходити самостійно».

 ""

Жінка каже, що пес дуже зблизився з дочкою. Собака для дівчинки стала кращим другом.

Собака с карликовостью
Собака з карликовістю

Власники вівчарки з короткими лапами вважають, що це найкраща їх собака. Завдяки особливості песика, діти вчаться ніколи не здаватися. Навіть з карликовістью можна бути грайливим і щасливим.

 ""

Схожі статті

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.