Несподівано для себе став бізнесменом: чоловік на руках з маленькою донькою продавав ручки на вулиці, щоб прогодувати сім’ю

Біженець на руках з дочкою продавав звичайні канцелярські ручки, щоб хоч якось вижити. Але в один день випадкова фотографія змінила життя не тільки чоловіка.

Чоловік разом зі своєю сім’єю втекли в іншу країну, де їх нічого і ніхто не чекав. Тому біженець із Сирії Абдул Халім аль-Аттар, щоб вижити, продавав канцелярські ручки на вулицях міста Бейрут, столиця Лівану.

Його дружина через чотири місяці повернулася на батьківщину. Абдул залишився сам з 4-річною дочкою по імені Рім. Батько вирішив, що дівчинці не місце в Сирії.

Абдул Халім аль-Аттар носив маленьку дочку на руках і намагався заробити гроші. Але одного разу його життя повністю змінилося, завдяки норвезькому програмісту.

Гіссур Сімонарсон

Гіссур Сімонарсон побачив, як безпорадний батько намагається вижити і не зміг просто пройти повз. Він сфотографував чоловіка і дівчинку, а потім створив благодійний фонд для бідної сім’ї. Незабаром вдалося назбирати близько 200 тисяч доларів.

Для біженця це був справжній подарунок долі. Чоловік вклав гроші у власний бізнес, і зараз допомагає іншим нужденним біженцям.

«Змінилося не тільки моє життя, а й життя моєї доньки. Крім того, змінилися життя тих людей, яким я зміг допомогти », – розповідає Абдул Халім.

Тепер він щасливий батько, адже у його маленької дівчинки є все, про що тільки можна мріяти. Чоловік дякує усім людям, які пожертвували власні гроші заради щастя інших.

Це неймовірна історія доводить, що благодійність здатна врятувати чужі життя. Вона вчить бути добрішими і допомагати іншим.