Навіть Дмитро Комаров не пройшов повз: історія пишною балерини, яка надихає і ламає стереотипи

Балерина з формами з Бразилії підкорює не тільки танцювальні майданчики, а й надихає жінок. Багато хто сміється, але не всі знають, чому танцівниця важить за 100 кг.

Відому балерину звуть Тайна Маранга. У Бразилії дівчину називають Полуницею. Таке прізвисько танцівниця отримала, коли перефарбувала волосся в яскраво-червоний колір.

Її вага становит більше 100 кг, але це зовсім не заважає їй демонструвати граціозність і легкість у танцях.

Балерина

Через фігуру дівчину постійно ображають. Їй часто пишуть в соцмережах негативні коментарі. Але кривдники ніколи не цікавилися, чому балерина набрала зайву вагу.

Колись Тайна була стрункою дівчиною. Але після онкології, яку вона успішно поборола, Полуниця поправилася. А танці допомогли їй повернутися до нормального життя після хвороби.

Балет й інші види танців замінили дівчині антидепресанти. Звичайно, у такій вазі набагато важче бути рухливою, але вона не здається. Саме сильний характер і цілеспрямованість зробили дівчину справжньою зіркою у Бразилії. А в балеті Полуниця викликала справжній фурор.

У бразилійки не тільки яскраве волосся, вона і сама видатна особистість. Дівчина успішно ламає стереотипи, які нав’язують люди і мода. Вона не соромиться своїх пишних форм і не залежить від чужої думки.

Повз такої незвичайної дівчини не пройшов і Дмитро Комаров, український ведучий програми «Світ навиворіт».

Під час зйомок у Бразилії Дмитро побував у гостях у дівчини. Йому вдалося познайомитися з колективом і творчістю пишною балерини.