Як зараз виглядають собаки, яких забрали з притулку?

Нарешті собакам подарували новий будинок і сім'ю. Тепер вони можуть випромінювати радість, оскільки їх забрали з притулку.

Не обов’язково витрачати великі гроші на покупку домашньої тварини. Можна зробити подвійну й добру справу і ще навіть безкоштовно. Досить прийти до притулку і вибрати того самого улюбленця, якому подаруєте другий шанс на щасливе життя.

Повірте, такий вчинок чотирилапі друзі точно оцінять. Натомість вони віддадуть вам свій позитив, енергетику і купу емоцій. З ними веселіше жити, а значить простіше.

Подивіться, як людська любов змінює зовнішність собак. Скільки азарту й радості з’являється у їхніх очах. Ще тиждень тому це були зовсім інші тварини, у яких крім смутку й печалі нічого не було. А тепер у них безтурботне життя, завдяки, новим господарям. Ці милі мордочки випромінюють справжнє задоволення. Домашні вихованці вчать людей радіти звичайним речам. Вони дарують свій час і радість безоплатно.

 "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" ""

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Жінка народила дівчинку з вагою один кілограм: як склалося її життя?

Нагадаємо, у тіні сестри. Як зараз живе і чим займається Ауріка Ротару. 

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.