Курйозні, повчальні і моральні історії на яких потрібно вчитися

Ці історії допоможуть правильно зрозуміти життя.

Жадібний лев

Був неймовірно жаркий день, і лев дуже голодував.

Він вийшов зі свого лігва та обшукав все навколо. Він зміг знайти тільки маленького зайця. Він нерішуче зловив зайця. «Цей заєць НЕ наб’є мені шлунок», – подумав лев.

Коли лев збирався вбити зайця, туди побіг олень. Лев став жадібним. Він думав: «Замість того, щоб їсти звідти маленького зайця, потрібно мені з’їсти великого оленя».

Він відпустив зайця і пішов за оленем. Але олень зник в лісі. Льву стало шкода, що він відпустив зайця.

Мораль історії:

Птах в руці стоїть двох в кущах.

Чотири розумних студентів

Одного разу вночі четверо студентів коледжу гуляли пізно ввечері та не готувалися до тесту, який був призначений на наступний день. Вранці вони придумали план.

Вони обмазалися жиром і брудом.

Потім вони пішли до декана і сказали, що вчора ввечері ходили на весілля, а на зворотному шляху у їх машини лопнуло колесо, і їм довелося штовхати машину назад. Так що вони були не в змозі пройти тест.

Декан подумав на хвилину і сказав, що вони можуть пройти повторний тест через 3 дні. Вони подякували йому і сказали, що на той час будуть готові.

На третій день вони постали перед деканом. Декан сказав, що, оскільки це тест для особливих умов, все четверо мали пройти тест в різних класах. Всі погодилися, тому що добре підготувалися за останні 3 дні.

Тест складався всього з 2 питань на 100 балів:

1) Ваше ім’я? __________ (1 бал)

2) Яка шина лопнула? __________ (99 балів)

Опції – (a) Передня ліва (b) Передня права (c) Задня ліва (d) Задня права.

Мораль історії:

Візьміть на себе відповідальність, інакше ви не засвоїте урок.