Тест на уважність: знайдіть за 30 секунд чим відрізняється на зображенні один гарбуз від інших

Спробуйте пройти тест і вкластися в зазначений час. Доведіть собі та іншим, що ви уважна людина.

Зараз осінь у розпалі. Практично всі городники та ті люди у яких є сад, закінчили збирати врожай. Напевно гарбуза вродили цього року непогано, та й кабачки теж.

Ви зібрали нормальний урожай, а тепер у вас чотири дні вихідних. Увечері або вранці можете відпочити з чашкою ароматної кави або запашного чаю. Сидячи у себе на кухні вранці візьміть і пройдіть тест на уважність.

Подивіться на картинку з цими гарбузами. Правда зараз не Гелловін, але художник на картинках намалював гарбуза і вирізами. Вийшла кумедна мордочка. Гарбуз вам посміхається.

Спробуйте за тридцять секунд виявити ніж один гарбуз відрізняється від інших між цими двома картинками. Це зробити нескладно, бо тест нижче середньої складності та по плечу навіть новачкові, який жодного разу не проходив тести на уважність подібного роду. Хоча відмінність не відразу впадає в очі. Але для проходження тесту дається тільки тридцять секунд.

Спробуйте пройти тест і вкластися в зазначений час. Доведіть собі та іншим, що ви уважна людина.
Тільки уважна людина зможе пройти цей тест за тридцять секунд.

Уважність тренується подібними тестами. І та людина, яка раніше вважався розсіяним, може через якийсь час стати уважним, проходячи періодично такі тести.
Ну, як вам вдалося виявити чим відрізняється одна гарбуз від інших за тридцять секунд?
Для тих, хто не знайшов відмінність – його можна подивитися на зображенні нижче.

Гарного настрою вам і удачі в проходженні тесту!

Відмінність обведено лінією

Популярне

Схожі статті

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".