Тест – головоломка №31-05-4: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Покращуйте свою уважність за допомогою проходження тестів різної складності та головоломок. Зараз ми вам представляє чергову головоломку із сірниками. Вирішіть її.

Це трохи потренує ваш мозок і до того ж це цікаво. Уважність і усвідомленість можна покращувати та інформація нижче допоможе вам у цьому.

Уважність до природи/грози: Увімкніть компакт-диск із природою або звуки грози. Слухайте та зверніть увагу, які емоції, думки та відчуття починають виникати.

Уважна ходьба. Прогуляйтеся на вулиці чи всередині своєї кімнати. Зверніть увагу на відчуття своїх ніг, як вони стикаються із землею. Відпустіть думки, емоції та інші відволікаючі фактори та просто йдіть, ніби вам важливо пам’ятати про кожен крок. В якості альтернативи, грайте в гру та уникайте тріщин (або наступайте на них) або рахуйте кроки між нерухомими об’єктами, такими як ліхтарні стовпи або поштові скриньки.

Уважна прогулянка природою: прогуляйтеся на природі. Зверніть увагу на звуки та запахи. Скористайтеся цим часом, щоб спостерігати, як ви вперше побачили цей пейзаж і навколишні елементи природи. Коли ви виявите, що відволікаєтеся, поверніться до декорацій навколо себе.

Предмети у сумці: візьміть сумку та додайте до неї різні типи предметів. Переконайтеся, що об’єкти різні за текстурою та формою. Перевіряйте сумку і по черзі, використовуючи свій дотик, вгадуйте, що являє собою кожен об’єкт. Спостерігайте та описуйте відчуття.

Вирішили головоломку із сірниками? А правильна відповідь є на малюнку нижче.

Гарного вам настрою міцного здоров’я!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.